Hűtlenséggel vádolják Nádai Anikó vőlegényét: íme, a műsorvezető válasza a történtekre

Nádai Anikó visszaszólt a vőlegényét kritizálóknak.

2022. augusztus 1., 07:30

Szerző:

Nádai Anikó vőlegénye, Hajmásy Péter szombaton tartotta a tejfakasztó buliját a barátai társaságában. Nos, sokaknak nem tetszett, hogy az újdonsült apuka máris úgy döntött, hogy kirúg a hámból. Vannak, akik arra is gyanakszanak, hogy a műsorvezetőt megcsalta a párja a bulin. Most a tévés maga mondta el, hogy mit gondol a történtekről.

„Kedves mindenki! Megkaptam én is a 'pikáns' képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordulnak. Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn.
Kérek mindenkit, aki 'jót akar', nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek. hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!!
0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is elengedem!”

- írta a 24 óráig elérhető történetében Nádai Anikó, amit a Blikk szúrt ki. 

Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia, Alex július 19-én született meg. A tévésnek már az előző kapcsolatából van egy kisfia, Patrik, aki 2015-ben jött világra. 

Még több Nádai Anikó

Nádai Anikó új fotót posztolt: már haza is tért a kórházból

Fotó: megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter gyermeke

Fotó: Nádai Anikó és Hajmásy Péter romantikáztak egyet, mielőtt megszületik a közös gyermekük

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)