Nádai Anikó: Csak leparkoltam a kocsival és már sírtam

Nádai Anikó nőnapon az anyák napjáról mesélt.

2023. március 8., 14:54

Szerző:

Miller Dávid és Nádai Anikó vezették a Reggeli című műsort az RTL-en szerda reggel. Mindketten ünnepeltek: a március 8-i dátum a nőnap mellett ugyanis a Zoltánok névnapja is egyben – Miller Dávid második keresztneve a Zoltán, édesapja után. Az ünnepléssel kapcsolatban Nádai Anikó megkérdezi műsorvezetőtársát, hogy nem zavarja-e, hogy férfinap nincs a naptárban. Miller Zoltán azt mondja, hogy nem, de az zavarta, amikor még nem volt apák napja (az utóbbi években ezt a napot is egyre többen ünneplik).

Az apák napjáról Nádai Anikónak az anyák napja jut eszébe, és a következő sztorit osztja meg arról, amikor először ment el kisfiával az anyák napi előadásra:

„Úristen, emlékszem, az első anyák napja, te...! Már csak leparkoltam a kocsival és sírtam. Tudtam, hogy itt vége mindennek. A fiam már előre szokta kérdezni, hogy »anya, most megint sírni fogsz?« Tudja, hogy én vagyok az, aki hangosan zokog az összes ilyen előadáson.”

Itt látható a kérdéses adásrészlet.

Nádai Anikó azóta az első anyák napja óta természetesen már kétszeres anyuka lett. Hajmási Péterrel közös kisfiuk tavaly júliusban született meg.

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)