Most szétnézhet a luxusjachton, amin Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea pihent

Most megmutatjuk a hajót, amelyen a hazai elit nyaral.

2021. július 1., 12:03

Szerző:

Ahogy azt már korábban a 168 is megírta, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea néhány héttel ezelőtt egy magánrepülőgépen érkezett Olaszországba, hogy pihenjenek egyet a közelgő fényűző esküvőjük előtt. A 24.hu információi szerint a Nápolyban állomásozó Lady Mrd luxusjacht fedélzetén folytatták útjukat, amivel körbejárták egész Dél-Olaszországot. Mészáros nem először utazott a hajón, amelyen tavaly még Szíjjártó Péter külügyminiszter és családja nyaralt. 

A hatmilliárd forint értékű luxusjachtot persze bárki kibérelheti, főszezonban például heti 66 millió forintért. A 2015-ben épült, 42 méter hosszú hajó 5 hálószobájában 10 vendég fér el, akik teljes kényelméről egy 7 fős személyzet gondoskodik. A legfelső szinten található napozóteraszon egy jacuzzi és egy üvegfalú úszómedence áll az utasok rendelkezésére, ahol kellemesen hűsölhetnek a forróbb napokon. A léglegzetelállító fotókat ITT lehet megtekinteni.

A Benetti olaszországi gyárában épített, Crystal 140 típusú jacht minden millimétere a kifinomult itáliai stílusról árulkodik. A főhálószoba úgy van berendezve, akárcsak a legmodernebb ötcsillagos szállodákban. A tágas tér közepén egy hatalmas franciaágy található, amelyen a vendégek kedvükre romantikázhatnak. A nappali hófehér bőrgarnitúrájába süppedve a hatalmas kivetítőn nézhetik a sportmeccseket, majd a 10 fős étkezőasztalnál fogyaszthatják el a hajó séfjének ínycsiklandó fogásait. Ha Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea helyében lettünk volna, biztosan a fedélzeten található fedett étkezőrészen ittuk volna a reggeli kávénkat, a felkelő napban gyönyörködve.

Arról nincs információnk, hogy utazott-e rajtuk kívül még más vendég is a hajón, mindenesetre a kilenc méter széles monstrumon bőven volt hely ahhoz, hogy nyugodtan romantikázhasson a pár.

Tavaly felröppent a hír, hogy a máltai tulajdonban lévő hajót meghirdették eladásra, eddig azonban erre nem került sor, így nem kizárt, hogy Mészáros Lőrinc és újdonsült felesége az esküvő után a Lady Mrd-n tölti a mézesheteket. 

(Kiemelt kép: Az MY Lady MRD jacht az Adriai-tengeren, 2020. 08. 18-án. Fotó: Németh Dániel / Wikimedia Commons/Átlátszó)