Molnár Gusztávot másodszor is kirúgta az RTL, most Komáromban keres kétkezi munkát

Molnár Gusztáv már tárgyalásban is van egy üzemmel, ahol dolgozhatna.

2022. augusztus 17., 10:08

Szerző:

Molnár Gusztáv az RTL Klub két műsorának köszönheti országos ismertségét: a Drága örökösökben színészként, a Nyerő párosban realityszereplőként tűnt fel. Amikor egy évvel ezelőtt gyermekének anyja gyerekbántalmazással vádolta meg őt, az RTL felfüggesztette az együttműködést Molnár Gusztávval, akivel azóta rengeteg minden történt: fény derült alkoholfüggőségére és mentális problémáira, megjárta az elvonót és elvált tőle a felesége.

A színészért sokan aggódnak és most új életet kell kezdenie. Erről a Blikk című lapnak beszélt most, a következőket mondva:

„elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg.”

Molnár Gusztáv azt mondja, amikor korábban megjárta az elvonót, felesége támogatta, aki ezúttal már nincs mellette. Azt mondja, ha segítség nélkül nem megy neki a leszokás, vissza kell mennie az elvonóra, ami azonban pénzbe kerül.

Azonban nemrég kiderült, hogy a színész hiába reménykedett abban, hogy továbbviheti a karakterét sorozatában, a Drága örökösben, mert bár volt szó a folytatásról, ebből a munkából már biztosan nem lesz semmi:

„a minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Most egy monodrámát kezdtem el írni az életemről és az utóbbi néhány hétről, remélem, egyszer lesz majd alkalmam bemutatni. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok. Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan.”

Molnár Gusztáv korábban külföldi munkalehetőséget keresett, ezt az opciót sem zárja ki továbbra sem. Mindezzel párhuzamosan gyermekének anyja a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy a színész hogyan zaklatta őket, ennek összefoglalójáért kattintson ide!

További részletek Molnár Gusztáv ügyéről

Molnár Gusztávról aggasztó hírek jöttek: A délelőtti órákban már nem volt jó állapotban

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)