Melyik futó csalt a versenyben? Ha eltalálja, ki a csaló a képen, akkor önt nem lehet átverni!

Egy csaló keveredett a futóversenyre ebben a joggal népszerű feladványban. Nézze meg a képet? Eltalálja, ki az, aki csalt?

2024. május 12., 06:17

Szerző:

Az interneten terjed mostanában egy népszerű képrejtvény, ahol három versenyző közül kell megtippelni, hogy ki a csaló. Önnek sikerül felfedeznie az átverést? Próbálja ki!

Vajon ki a csaló a futóversenyen?

Az alábbi ábra egy futóverseny finisét mutatja. Három versenyző ért szinte egyszerre a célba, de közülük az egyik csalt a versenyben. Tanulmányozza tüzetesen a képet, mert az ábra alapján egyértelműen el lehet dönteni, hogy a három futó közül ki az, aki nem versenyzett tisztességesen!

Mutatjuk a képet, alatta pedig megtalálja a megfejtést, és természetesen a magyarázatot is, hogy miért az a jó válasz, aki!

 Forrás: Brightside.me

Nos, vajon ki a csaló?

A megfejtés

A Brightside.me-n közölt megfejtés rámutat, hogy a jobb oldali futó egyáltalán nem izzad a másik kettővel szemben. Amennyiben nem András hercegről van szó, aki ugye a botrányos interjújában azt állította, hogy képtelen izzadni, ez a csaló nem futotta le a teljes távot a másik két futóval együtt.

Zoltán Erika esetében is hasonlóan könnyű lebuktatni a csalókat

És ha azt gondolná, hogy a hétköznapi életben nincsenek olyan helyzetek, mint amilyet a fenti rejtvény modellez, akkor valószínűleg téved. Nagyon hasonló képességekre van szükség ugyanis, hogy kiszúrja, hogy melyik fotó az igazi, és melyik hamisított.

Zoltán Erika rajongói például megosztották, milyen hamisított reklámokkal találkoznak a közösségi médiában. Íme az egyik. Ön rájön, miből lehet egyből felismerni, hogy manipulált a kép?

Egy másik hasonló, hamisított képet tartalmazó átverést maga Zoltán Erika is posztolt, figyelmeztetve a rajongóit, hogy ne dőljenek be a csalók trükkjeinek.

„És megint nem piros a körme! Legalább festenék pirosra, hogy hitelesebb legyen!”

– bosszankodik az egyik rajongó, és a kommentet maga Zoltán Erika is kiemelte, és egy vörös szívet válaszolt rá. Nos: ha ön nem tudta volna: Zoltán Erika mindig ügyel a manikűrjére, és mindig piros a körme. Ha ön nem piros körmű Zoltán Erikát lát, akkor az igazából nem is Zoltán Erika!

De egyébként Zoltán Erika tényleg fogyott

Annyi igazság valóban van azonban a dologban, hogy Zoltán Erika nagy fogyáson van túl, csak éppen az átalakulásának semmi köze a fent reklámozott termékhez. A Blikknek nyilatkozott az év elején a 61 éves énekesnő a témáról.

Az interjúból kiderül, hogy Zoltán Erika egyrészt a menopauza miatt hízott el: tíz évig küzdött a súlyával emiatt. Másrészt tovább nehezítette a dolgot, hogy gerincsérvet kapott, arra pedig szteroidokat, és ez a kezelés szintén a testsúlynövekedést erősítette.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Jacob Lund)