Kiderült: Meghan Markle eredetileg Vilmos hercegbe volt szerelmes

Lebukott Harry herceg felesége!

2021. augusztus 6., 10:02

Szerző:

Harry herceg és Meghan Markle 2016-ban ismerkedtek meg, közös barátjuk mutatta be őket egymásnak. Rá egy évre a herceg már meg is kérte a színésznő kezét, majd 2018-ban össze is házasodtak. Azóta két közös gyerekük született, 2019-ben Archie Harrison, 2021-ben pedig Lilibet Diana. Vagyis a kapcsolatuk tényleg mesebelinek tűnik, minden úgy alakult közöttük, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Azonban most kiderült, hogy Meghan eredetileg nem is Harry herceget szemlete ki magának – szúrta ki a Bors!

Az InTouch magazinnak Meghan egykori iskolatársai elárulták, hogy a színésznő főiskolás korában rajongott a királyi családért, lényegében megszállottjuk volt, de legfőképp Vilmos hercegért volt oda. Állításuk szerint folyton róla áradozott, még a szobája falát is a képei díszítették, és egyetlen célja az volt, hogy beházasodjon a royalok közé. Meghan főiskolai barátai azt is hozzátették, hogy az exszínésznő teljesen összetört, amikor Vilmos herceg és Katalin összeházasodtak.

Ez csupán azért érdekes, mert Meghan hercegné ezidáig azt hangoztatta, fogalma sem volt róla, kicsoda Harry, amikor megismerkedtek, és a családjáról sem tudott semmit korábban. Még az Opra Winfrey-nek adott botrányos interjújukban is így nyilatkozott:

„Hála Istennek nem ismertem a családot, nem is olvastam róluk semmit!”

Ehhez képest barátai azt állítják, az esküvő után bevallotta Harrynek, hogy ő csupán a B-terv volt. 

„Meghan megvárta az esküvőt, és csak utána mondta el Harrynek, hogy szerelmes volt a bátyjába. Félt tőle, hogy mi lesz a reakciója”

– nyilatkozták a lapnak, majd azt is hozzátették, Harry herceg és Katalin hercegné is kiakadtak a híren, de nem tartják valószínűnek, hogy ez lenne az oka annak, hogy Harry és Vilmos megszakították egymással a kapcsolatot.

(Kiemelt kép: Shutterstock)