Megdöbbentő, hogyan ünnepli 40. születésnapját Meghan hercegné

Ma töltötte be a negyvenet!

2021. augusztus 4., 10:42

Szerző:

A királyi családtól megszokott, hogy hatalmas születésnapi ünnepségeket tartanak. Erzsébet királynőnek rögtön kettőt is egy évben! Így mindenki azt várta, hogy egy olyan kerek évfordulót, mint a 40. születésnap, Harry herceg és Meghan Markle is egészen biztosan alaposan megünnepelnek.

Az elmúlt napokban fel is röppentek olyan pletykák, hogy Sussex hercegnéje Oprah Winfrey partiszervezőjét, Colin Cowie-t bízta meg a születésnapi bulijával. Sőt, a The Sun titkos forrására alapozva azt is tudni vélte, hogy Santa Barbarában, egy 11 millió dolláros kastélyban tartják majd az összejövetelt, ahová kb. 65 embert hívnak meg, közeli barátokat és családtagokat.

A legfrissebb hírek szerint azonban végül semmiféle születésnapi bulit nem tart a hercegi pár! A PageSix szerint Meghan egy meghitt, családi ünneplést szeretne nagyon szűk körben. A lapnak Meghan közeli barátai elárulták, hogy azok után, ami az elmúlt másfél évben történt köztük és a királyi család között, nem érzik illendőnek az ünneplést. Illetve nemrégiben született kislányuk és a koronavírus-járvány sem teszi lehetővé, hogy nagy partyt rendezzenek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)