Sinéad O'Connor szívszorító üzenetet publikált nem sokkal a halála előtt: Élőhalott éjszakai lényként élek

Sinéad O'Connor tragikusan fiatalon, 56 évesen, váratlanul hunyt el.

2023. július 27., 10:59

Szerző:

Szerda este az egész világot megrázta Sinéad O'Connor elhunytának híre. A Nothing Compares 2 U című slágerrel jó 30 évvel ezelőtt berobbant énekesnő az utóbbi időben mentális problémákkal és családi tragédiákkal küzdött. 17 éves fia, Shane tavaly öngyilkos lett.

Az énekesnő utoljára másfél héttel ezelőtt üzent a Twitteren, akkor a következőket írta egy tibeti mantra felvételét küldve:

„minden anyának, akinek öngyilkos lett a gyermeke!”

Ugyanekkor egy másik tweetben egy olyan kérdésre válaszolt, amiben valaki azt kérte, hogy mindenki emojikkal fejezze ki, hogyan érez éppen most. Sinéad O'Connor rengeteg síró emojit választott, de szöveget is írt melléjük, plusz csatolt egy fotót, amin tavaly elhunyt fiával, Shane-nel látható:

„azóta is élőhalott éjszakai lényként élek. Ő volt az életem szerelme, a lelkem lámpása. Egy lélek voltunk két félben. Ő volt az egyetlen, aki valaha feltétel nélkül szeretett engem. El vagyok veszve nélküle.”

Sinéad O'Connor négyszer volt házas, 2022-ben elhunyt kisfián kívül még három másik gyermeke született: Shane-t bátyja, nővére és öccse élték túl. Közülük a bátyjának, Jake Reynoldsnak már saját gyermeke is született, így Sinéad O'Connor 2015-től nagymama volt.

Az énekesnő pár hónappal gyermekének öngyilkossága után maga jelentkezett kórházi kezelésre, miután neki is volt öngyilkossági kísérlete.

Az öngyilkosság, mint motívum Sinéad O'Connor zenéjében is felbukkant. 1992-es albumán feldolgozta Seress Rezső világslágerét, a Szomorú vasárnapot.

Sinéad O'Connor 56 évesen hunyt el, halálának okát nem közölték.

Amennyiben ön is aggódik valakiért, vagy úgy érzi, hogy krízishelyzetben van, illetve segítségre van szüksége, kérjen segítséget, hívja a 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es ingyenes telefonszámot, illetve kattintson ide további elérhetőségekért!

(Kiemelt kép: Sinéad O'Connor Instagramja)