Öngyilkos lett Sinéad O'Connor 17 éves fia, az énekesnő megtörten posztolt a tragédiáról

Sinéad O'Connor fia két napja tűnt el, az énekesnő üzenetben könyörgött fiának, hogy ne tegyen kárt magában.

2022. január 8., 13:05

Szerző:

Sinéad O'Connor 1990 óta számít a könnyűzene egyik leglenyűgözőbb figurájának. A különleges tehetségű, 55 éves, ír származású énekesnő négyszer ment férjhez és négy gyermeke született, 2018-ban pedig áttért az iszlám vallásra. Szombat délelőtt érkezett a tragikus hír, hogy a négy gyermek közül az egyik, a 17 éves Shane O'Connor életét vesztette. A híresség a Twitteren tette közzé, hogy fia önkezével vetett véget az életének.

Sinéad O'Connor még csütörtökön tette közzé a fenti posztot, miután mentális problémákkal küzdő fia eltűnt.

 Sinéad O'Connor fia, Shane O'Connor (Fotó: Twitter/OhSineady)

Ezt írta ekkor:

„ez az üzenet fiamnak, Shane-nek szól. Most már nem vicces ez, hogy folyton eltűnsz. Baromira megijesztesz. Légyszíves hozd meg a jó döntést, és menj el a Gardai őrsre. Ha Shane-nel vagy, kérlek, hívd a rendőrséget Shane biztonsága érdekében!”

Egy következő tweetben Sinéad O'Connor szintén a fiához könyörög, hogy ne dobja el az életét:

„Shane, az életed mindennél értékesebb. Az Isten nem csak úgy alkotta azt a gyönyörű mosolyt arra a szép arcodra. Az egész világ összedőlne számomra nélküled. Te vagy a szívem. Kérlek, ne hagyd, hogy megálljon dobogni! Kérlek, ne tégy kárt magadban! Menj el a rendőrségre és hadd vigyünk be a kórházba!”

Ezt még két tweet követi, amelyekből kiderül, hogy a fiúnak két komoly öngyilkossági kísérlete volt egy héttel korábban, és ezért az öngyilkosok osztályára került kórházba. Sinéad O'Connor felháborodását fejezi ki, hogy fia hogyan tűnhetett el az intézményből.

Szombat hajnalban az énekesnő már a következőt írta, miután megtalálták fia holttestét:

„Az én gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, az én életem fénye ma úgy döntött, hogy befejezi földi küzdelmeit, és most már Istennel van. Nyugodjék békében, és kívánom, hogy senki ne kövesse a példáját. Az én kisbabám. Annyira szeretlek. Találd meg a békét.

 A The Irish Examiner című lap tudósított a fiú kereséséről az elmúlt napokban, és szombat reggel megerősítették, hogy a keresésnek vége, mivel megtalálták Shane O'Connor holttestét.

Amennyiben ön is aggódik valakiért, vagy úgy érzi, hogy krízishelyzetben van, illetve segítségre van szüksége, kérjen segítséget, hívja a 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es ingyenes telefonszámot, illetve kattintson ide további elérhetőségekért!

(Kiemelt kép: Sinéad O'Connor Instagramja)