Meghalt Cher édesanyja – a 96 éves Georgia Holt maga is színész-énekesnő volt

Cher rövid és szívszorító üzenetben tette közzé a gyászhírt, édesanyja szeptemberben került kórházba.

2022. december 12., 07:07

Szerző:

Gyászol Cher: 96 éves korában meghalt az édesanyja, Georgia Holt. A hírt az alábbi, fájóan rövid üzenettel jelentette be Cher, a következőket írva egyetlen emojival:

„anya elment”.

Cher korábban is tudósította a követőit édesanyja állapotáról. Georgia Holt szeptemberben került kórházba tüdőgyulladással, azóta hol rosszabbodott, hol javult az állapota. Hogy a halálát ez a tüdőgyulladás okozta-e, azt egyelőre a People tudósítása sem egyértelműsíti.

Georgia Holt 1926-ban született Arkansasban, édesanyja mindössze 13 éves volt, amikor a lánya a világra jött. Georgia Holt húsz éves volt, amikor lánya, Cher megszületett 1946-ban, és Holt később film- és tévés színésznőként ért el sikereket, majd énekesnői karrierje is beindult. Cher a '60-as évektől kezdve azonban messze túlszárnyalta édesanyja sikereit. Az alábbi videóban duettet énekelnek.

Szomorú hétvége volt ez: a XX. századi könnyűzene egy másik nagy alakja, Tina Turner azt jelentette be, hogy második fia is elhunyt. Ronnie Turnerről Cher szintén megemlékezett egy tweetben, össze tört szívvel barátjának és testvérének nevezve Tina Turnert.

(Kiemelt kép: Cher Instagramja)