Majka többmilliós luxusajándékot adott a feleségének a születésnapjára

Majka hazugságok sorozatát vetette be a meglepetés érdekében, árulta el a felesége, Majoros Hajnalka.

2023. október 11., 12:10

Szerző:

Majka felesége, azaz Majoros Hajnalka adott interjút a Hot magazinnak, ő látható a friss szám borítóján.

A nyilatkozatában az egykori Dundika néven ismert médiaszemélyiség elmeséli, hogy a férje (polgári nevén Majoros Péter) milyen meglepetést szervezett neki a 40. születésnapjára. Aznap reggel egy barátnője vitte el egy lovardába, ahol a következő történt:

„kaptam egy lovas szatyorban ajándékot, ezenkívül lufikat raktak ki, de egy dolgot nem vettem észre: egy hatalmas, feldíszített ló állt bent! Egyáltalán nem számítottam arra, hogy kapok egy saját lovat! Csodálatos, kilencéves kanca, szép nagy szempillái vannak, Baba a neve. Még most is alig hiszem el, hogy ő az én lovam! ”

Egy ilyen korú ló ára néhány millió forint szokott lenni a Lovasok.hu című oldal szerint, de az értékesebbek akár 12 millióba is kerülhetnek, és még erre jönnek rá a tartás folyamatos költségei.

Ráadásul a meglepetéseknek itt nem volt vége:

„Etyekre hívták meg a vendégeket a bulira, mi viszont már fél órával előbb kiértünk. Körbejártuk az egész várost a kőbányától a filmstúdióig, megnéztük a naplementét, mentünk mindenfelé! Nagyon élveztem, mert végre kettesben voltunk. Majd megérkeztünk a vacsora helyszínére, ahol a személyzet külön fogadott minket. Na, ezt megint furcsálltam! Bementünk, aztán újra megszólalt a zene, majd megláttam a családunkat és a barátainkat ujjongva, csillagszóróval a kezükben.”

Majka felesége születésnapjáról szeptemberben az alábbi poszttal emlékezett meg.

A családban egyébként rendszeresnek tűnnek az ilyen léptékű luxusajándékok. Emlékezetes például, hogy Majka egy meccsnézéssel egybekötött londoni utat ajándékozott a kisfiának a 6. születésnapjára. Majoros Hajnalka nemrég arról beszélt Geszti Péternek, hogy ők nem szórják a pénzt, van egy bizonyos határ a költekezésben, és a fiainak is ezt az értékrendet közvetíti.

(Kiemelt kép: 168.hu/Merész Márton)