L.L. Junior új luxuslimuzinjáról beszélt: nem semmi

L.L. Junioréknak van kisbuszuk is, de az már szerinte a hosszabb utakhoz nem kényelmes.

2022. április 28., 13:45

Szerző:

L.L. Junior szerepelt az RTL Klubon csütörtökön a Reggeli című műsorban. A rapper többek között arról beszélt, hogy új járművet vásárolt, hogy azzal közlekedhessen az otthona és a fellépéseinek helyszínei között. L.L. Junior nagyon szereti az autókat és a high-tech kütyüket, ráadásul gyakran kisfiát is viszi magával, így különösen fontos számára, hogy kényelmes és menő verdával furikázhasson. A rapper szerint a férfiak évente vesznek új autót, neki különösen a második otthona a jármű.

„Van kisbuszunk is, csak egy idő után nem olyan kényelmes. [...] Vettem egy nagyobbat, aztán gondoltam, hogy á, ez nem, ez túl nagy meg túl sok. Felújítottam, eladtam, és vettem egy sokkal kisebbet. A legkisebb limuzint vettem, ami pontosan annyira limuzin – egy Lincoln autó –, hogy pont egymással szemben ülünk. Van két pad egymással szemben, van benne Playstation, internet, minden. Lacikának beszereltük a Playstationt, mindent, tévét. Nagyon tetszik neki, most szerelik, hogy okos legyen, mint a ház, legyen benne asszisztens”

– áradozik L.L. Junior az új limuzinjáról. A rappert a kisfia mindenhova el szokta kísérni a koncertekre. L.L. Junior kifejti, és nem szereti, ha valaki tehetség nélkül áll színpadra – és ugyan lát tehetséget fiában, aki ügyesen improvizál, mégsem szeretné, hogy „elvigye a zenészszakma”.

Íme a teljes interjú.

L.L. Juniorról írtuk korábban

L.L. Junior a hosszú hétvégén a teraszra kitett hangszóróval szórakoztatja a szomszédait

L.L. Junior luxusvillája milliókkal drágult: íme, mennyit kér érte most

L.L. Junior volt élettársa újra férjhez megy – íme, ki mellett keresi a boldogságot a tragédia után

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)