L.L. Junior megválaszolta, szerinte mi válthatja ki „ezt a döbbenetes gyűlöletet” Molnár Gusztávékkal szemben

A Nyerő páros rappere az Instagramon beszélt a színészről, aki korábban lesuttyózta.

2021. október 31., 09:46

Szerző:

Jelenleg vetíti  a Nyerő páros című celebrealityt az RTL Klub, és a vetélkedőben még játékban van L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga, valamint Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien. A Fekete Vonat nevű együttesből megismert rapper szombat este kitette az Instagramra, hogy lehet tőle kérdezni, és automatikusan eltűnő sztorikban válaszol a legjobb kérdésekre. Az első kérdés arra irányult, hogy tényleg nincsenek-e megrendezve a műsorban látható veszekedések, amire L.L. Junior a következőket mondja:

„abszolút valóság, amit láttok. Szubjektív, szórakoztató módon megvágva TV-s szakemberek által. Amit láttok, az egy profi vágócsapat stílusa, művészete. Sok millió képpen lehet vágni, zenei aláfestéssel érzelmeket kihozni a nézőből. Jelenleg feszkó van, de itt minden változik, majd meglátjátok... A tartalom száz százalékig valós. Nincs forgatókönyv. Mi szereplők is meglepődünk másokon, sőt, néha magunkon is.”

L.L. Junior fenti válasza különösen annak fényében érdekes, hogy a játék egy másik szereplője, Pataki Zita korábban arra panaszkodott, hogy az egyik jelenete úgy lett megvágva, mintha ő úgy viselkedett volna, ahogy igazából sohasem szokott – erről ide kattintva olvashat többet korábbi cikkünkben.

Egy másik kérdés a Drága örökösökből is ismert Molnár Gusztávra irányult, ugyanis a színész és felesége sok vita középpontjába került a műsorban, illetve annak kapcsán, rengeteg támadó komment érkezett az Instagramjukra. A legutóbbi adásban Molnár Gusztáv lesuttyózta a rappert, a csúnyán eszaklálódott vitáról részletesebben is írtunk ide kattintva megnyitható cikkünkben. Az ezzel kapcsolatos kérdés pontosan így hangzik: „Mit gondolsz Gusztiékról így látva az adást? És arról, hogy ekkora tömeggyüler veszi körbe őket?” Erre L.L. Junior elsősorban azt hangoztatja, hogy lesznek még meglepő fordulatok a műsorban, és kér „minden kedves, jóérzésű embert”, hogy „ne bántsa szegényeket, bántja őket eleget az élet”. Publikál emellé egy részletesebb választ is, ez így hangzik:

„Elgondolkodtató (leginkább számunkra), hogy mi válthatta/válthatja ki ezt a döbbenetes gyűlöletet és ellenszenvet velük kapcsolatban. Én is sokszor meglepődtem azokon, amiket mondtak mögöttünk. DE! Egyáltalán nem haragszom, Guszti ilyen befolyásolható, a Vivi többnyire kivan idegileg – mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Azt hiszem, most éppen influencerek lesznek, és meghódítják a világhálót. De én jókat nevettem Gusztival és nevetve is emlékszünk vissza ezekre.”

A rapper hozzáteszi egy másik kérdésre válaszolva, hogy szinte mindenkivel tartja azóta is a kapcsolatot a nyáron leforgatott műsorból, de a leginkább Somfaiék, Csuti és Frohner Ferenc került hozzá közel.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)