Lékai-Kiss Ramóna nagy felfedezésre jutott a tegnapi nappal kapcsolatban – ön észrevette?

„Ettől most egy kicsit különlegesnek érzem magam...!” – írja Lékai-Kiss Ramóna.

2021. december 3., 14:26

Szerző:

A tegnapi nap, azaz 2021. december 2. volt egyrészt Britney Spears 40. születésnapja (erről már írtunk, katt ide!), másrészt Lékai-Kiss Ramóna 36. születésnapja. Sőt, a színésznő-műsorvezetőnő ráadásul a nap végén egy további nagy felismerésre jutott a dátummal kapcsolatban: hogy ez egy palindrom dátum volt, mivel a 2021-12-02 számjegyei visszafelé olvasva is ugyanazt a dátumot adják ki.

Lékai-Kiss Ramóna egyébként már a hét elején bejelentette, hogy nem csak szülinapot, hanem egyenesen szülihetet tart most, szóval az ünneplés minden bizonnyal folytatódik tovább vasárnap estig. A Hal a tortánban nemrég nagyot bosszankodó híresség alább szüleivel és testvéreivel ünnepel, édesapja középső ujját sajnos ki kellett kockázni.

Azok, akik most lemaradtak a különleges napról, ne csüggedjenek, már kilenc év sincs hátra a legközelebbi ilyenig! A következő ilyen palindrom dátum ugyanis 2030-03-02-án, azaz 2030. március 2-án lesz, amikor egyébként Csernus Imre sztárpszichiáter fogja ünnepelni 64. születésnapját.

(Kiemelt kép: Lékai-Kiss Ramóna Instagramja)