Lakatos Márk nem hagyta magát, keményen visszaszólt Bayer Zsoltnak: Ez egy homofób hergelés

Lakatos Márk egy videóüzenettel reagált Bayer Zsoltnak.

2022. augusztus 4., 19:40

Szerző:

Nem csillapodnak a kedélyek! Mint megírtuk, nemrégiben Lakatos Márk beszólt Orbán Viktornak a rezsicsökkentésről szóló új szabályozásról. Bayer Zsolt nem volt elragadtatva, hogy a stylist a jó barátját és bizalmasát kritizálja, ezért rögtön a magyar miniszterelnök védelmére kelt. Most azonban Lakatos Márk keményen visszaszólt a korlátozott ideig elérhető Instagram történetében.

„Drága Zsolti, Csillagszóró! Azt, hogy te minek tartasz engem, meg hogyan személyeskedsz, azt hagyjuk is, mert igazából ez a része egyáltalán nem érdekel! Viszont az tökre tetszett, hogy azt mondod: fölteszem a kérdést, szüljünk-e vagy megfagyjunk télen. 
Ezt egy értelmetlen, értelmezhetetlen baromságnak tartod és nagyon jó, hogy ezt mondod, mert én is így gondolom, csak képzeld el, hogy ezt a mondatot Orbán Viktor mondta”

- mondta a videóban a stylist, amit a Blikk szúrt ki. 

Lakatos Márk véleménye szerint ez a két dolog egyáltalán nem függ össze:

„Ez egy homofób hergelés! Tehát, tök jó, hogy te, - aki gyakorlatilag az ő tányérjából eszel - a gazdidnak a mondatát így interpretáltad, hogy értelmezhetetlen, értelmetlen baromság. Köszönöm, Te mondtad ki az igazságot! Puszi Zsolti”

- zárta le a mondandóját Lakatos Márk.

Sztárok és a politika

Tóth Gabi belehazudott a pofámba – kemény vádakkal állt elő az egyik legismertebb youtuber

Puzsér Róbert váratlan hangvételben beszél a választási eredményről

Gáspár Győző megszólalt a kormány győzelme után: Megcsináltuk, látod Fidesz újra megcsináltuk!

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)