Az egész internet az 5 különbséget keresi most e két dinnyés kép között – ön egy zseni, ha 20 másodperc alatt megtalálja őket!

1 kép, 5 különbség, 20 másodperc – újabb jópofa képrejtvény terjed az interneten!

2024. augusztus 6., 15:44

Szerző:

Remek megfigyelőkészség és precizitás kell ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hol van az 5 különbség az alábbi képrejtvényben. A feladvány készítője régi jó ismerősünk, Dudolf, azaz Dudás Gergely magyar grafikus, akinek a világ minden pontján ismertek a rajzai. Nézzük a legfrissebbet!

Hol az 5 különbség?

Két verziót tartalmaz az alábbi poszt ebből a rajzból, amin egy csapat nyuszi görögdinnyét falatozik. A két verzió első pillantásra megegyezik, de ha ön ismeri már a hasonló, optikai illúziós játékokat, rögtön tudja, hogy igazából nyilván nem teljesen egyforma a két rajz. A feladat éppen ez: meg tudja találni az öt különbséget? Egyszerűnek tűnik, de egyáltalán nem az. Sőt, le mernénk fogadni, hogy önnek 20 másodperc nem lesz elég, hogy mind az ötöt megtalálja – ha mégis, akkor ön egy kész zseni!

Alább találja a két rajzot, de Dudolf blogjára átkattintva nagyobb verziót is talál a képből. A megfejtést az oldal alján mutatjuk.

A megfejtést az oldal alján találja

Hogy ne lőjük le a megfejtést rögtön a feladvány alatt, jöjjön itt pár érdekesség arról, hogy a dinnye mennyire segíti a fogyózást! Ebben az élénkítő gyümölcsben ugyanis rengeteg a víz, úgy 92 százaléknyi, így jó választás lehet a fogyni vágyók számára. A víz ugyanis elősegíti a fogyást azáltal, hogy kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, továbbá csökkenti az étvágyat is. Szóval a görögdinnye fogyasztása mindenképpen jó ötlet lehet, egyfelől a fogyókúra megtámogatása miatt is, de az sem utolsó szempont, hogy biztosítja a hidratáltságot is. Ha a teste ugyanis sok vizet kap, akkor optimálisan fog működni.

Ezenkívül ha megfelelő a hidratáltsági szint, akkor valószínűleg a szomjúságot sem fogja összetéveszteni az éhséggel. Sokan ugyanis valójában nem is éhesek, csak megfeledkeznek a megfelelő mennyiségű víz beviteléről, a szervezet jelzéseit pedig félreértik. A görögdinnye ráadásul nagyon alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, ami kizárólag természetesen előforduló cukrokat tartalmaz, szóval minden fronton ideális. A teltségérzetet a rosttartalma is biztosítja, ugyanis 1,1 grammnyit tartalmaz, így hosszabb időre képes csillapítani az éhséget is.

Ha többet szeretne olvasni erről a témáról, kattintson ide a dinnye-fogyókúráért!

Itt a megfejtés

Szokásához híven Dudolf egy videót készített a megfejtésről, alább található.

Szavakba öntve:

  1. A fenti képen a fehér nyuszinak nem csillan meg a napszemüvege, de az alsón igen;
  2. A középen látható kék madárkának fent hiányzik a szárnya;
  3. A középen látható kék madárka alatti nyuszinak felül fehér a mancsa, alul sötét;
  4. A kép bal szélébe belógó dinnye fölül lent hiányzik egy nagy zöld levél; és
  5. A kép jobb alsó sarkánál lévő dinnyében fent van egy fehér csík, lent nincs.

(Kiemelt kép: Dudolf Instagramja)