Krausz Gábor először nyilatkozott Tóth Gabi és Papp Máté Bence csókja óta – megdöbbentő interjú

Krausz Gábor úgy tűnik, aggódott azon, hogy nem fog elég férfiasnak tűnni.

2023. november 10., 10:58

Szerző:

Szombaton Krausz Gábor táncolt egy romantikusat Mikes Annával a Dancing with the Starsban a TV2-n, aztán vasárnap este ugyanezen a csatornán Tóth Gabi táncolt egy még romantikusabbat Papp Máté Bencével a Sztárban sztár leszek!-ben. Kettejük között a nagy különbség persze, hogy amíg Krausz Gábor számára Mikes Anna csak egy táncpartner, amíg Tóth Gabi nemrég kezdett új párkapcsolatot a táncosával, és már többször hangoztatta, mennyire boldog most vele.

Az embernek az a benyomása alakulhat ki, hogy a TV2 esetleg a nézettség növelésére használhatja fel Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának tönkremenetelét, de miután mindent elsöprő visszhangja volt Tóth Gabi vasárnap esti performanszának, most péntek reggel Krausz Gábor bement a Mokkába, és egyetlen kérdést sem kapott azzal kapcsolatban, amire mindenki kíváncsi lenne, a szobában álldogáló elefántról egy szó sem esett. Krausz Gábor és Mikes Anna ehelyett kizárólag a Dancing with the Starsról beszéltek, aminek korábbi adásában a pár A szépség és a szörnyetegből táncolt el egy érzelmes számot.

Mikes Anna táncosnő ezzel kapcsolatban ezt jegyzi meg:

„nem tudom, miért gondolták azt a Gáborról, hogy ő antiromantikus.”

Könnyen lehet, hogy azért, mert a sztárséf eddig nem mutatta magát romantikusnak. Krausz Gábor meg is erősíti, hogy tartott attól, hogy most először meg kell mutatnia az érzékenyebb oldalát, de aztán csak megbékélt a helyzettel:

„úgy voltam vele, hogy ez is lehet férfias, és ez is ott van bennem, és ha valahol, akkor ezt itt meg lehet mutatni.”

A sztárséf mintha rettegne attól, hogy nem tartják elég férfiasnak, de a többiek rögtön meg erősítik: ne aggódjon, attól még, hogy táncolt egyszer A szépség és a szörnyetegre a tévében, attól ő még egy férfias férfi marad.

Krausz Gábornak a műsor záróakkordjaként Orosz Barbara műsorvezetőnő azt mondja, hogy úgy látszik a pároson, hogy működik közöttük a kémia. Erre a sztárséf válasza:

„valóban működik.”

Itt lehet megnézni a szóban forgó adásrészletet.

KI