Kovács Kokó István megdöbbentően nyilatkozott az édesapjáról: Okoskodott, leszúrt, nagyon nem bírtam

Kovács Kokó István tíz évig nem is látta az édesapját.

2024. október 16., 10:03

Szerző:

A Best magazin friss számának címlapján Király Viktor látható, de Kovács Kokó István bokszoló is szerepel a lapban. Sőt, nem is csak őt, hanem az egykori olimpiai bajnok édesanyját is idézi a lap a KOKO című dokumentumfilmből, ami az RTL+ Premiumon látható.

Kovács Kokó István az édesapjáról

Kovács Kokó István az édesapja nélkül nőtt fel. Az édesanyja, Kovácsné Kazári Ildikó így beszél arról, amikor úgy döntött, el kell hagynia a férjét, és viszi magával a gyermekeit is.

„Ha egy anya négy és fél hónapos terhesen egy másik karon ülő gyerekkel elhagyja a férjét, arra biztosan jó oka van. De erről én nem szeretnék beszélni”

– emlékszik vissza az édesanya. Maga Kovács Kokó István így beszél az édesapjáról:

„Bő tíz éven keresztül nem is láttuk. Aztán egyszer csak a semmiből felbukkant az életünkben a bátyám egyik születésnapján. Nehéz volt, mert 14 éves koromig teljes szabadságban éltem, aztán megjelent az életemben, és meg akarta mondani, mit csináljak. Okoskodott, ha kellett, ha nem, leszúrt, bár engem csak verbálisan, én pofont soha nem kaptam tőle. De nagyon nem bírtam.”

Kovács Kokó István a gyermektelen nőket kritizálta

Érdekes a fentieket összevetni Kovács Kokó István legutóbbi botrányával. Szeptember végén a Telex írt összefoglalót egy kerekasztal-beszélgetésen elhangzottakról, és ebből kiderül, hogy Kovács Kokó István például úgy gondolja, hogy egy párkapcsolaton belül a két félnek nem kell egyenjogúnak lennie.

„Én nem az egyenjogúságban, a normalitásban hiszek”

– mondja az egykori olimpiai bajnok arra, hogy szerinte egy párkapcsolatban úgy kell élni, ami mindkét fél szerint normális.

De ami talán a legnagyobb visszhangot váltotta ki, az az volt, amit Kovács Kokó István a gyermeket nem vállaló nőkről mondott. A beszélgetés műsorvezetője szerint ugyanis sok nő templomként tekint a testére, amelyet művelni akar, ezért gyereket nem akarnak. A Sztárbox sztárja erre azt mondta, hogy bárcsak ezeknek a nőknek az anyja gondolkodott volna úgy, hogy a teste védelmében nem vállal gyereket.

„Hiszen egy családtól vonja meg magát csak azért, hogy a melle kemény maradjon”

– idézi a Telex Kovács Kokó István elméletét arról, hogy mi motiválhatja azokat a nőket, akik úgy döntenek, hogy nem vállalnak gyereket. A fenti nyilatkozatoknak meglehetősen nagy visszhangja volt, Járaiék például azt mondták erre, hogy „kőkorszak”, illetve tirpákland.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)