Körtvélyessy Zsoltra komoly szívműtét vár – elárulta, mi a gond

Körtvélyessy Zsolt egészsége megromlott, muszáj műteni.

2023. július 4., 08:42

Szerző:

Körtvélyessy Zsolt számára a legnagyobb ismertséget a Barátok közt hozta meg annak idején, de az utóbbi időben lánya, Körtvélyessy Kinga kapcsán is rendszeresen hallunk róla.

Most egy aggasztó dologról számol be a 82 éves színész a Metropol című kiadványnak: szívműtétje lesz.

„Egy hónapon belül vár rám még egy komolyabb műtét. A combomból ablációs beavatkozás, ami annyit jelent, hogy a combomon keresztül bevezetnek egy katétert a szívem felé, azzal bombázzák szét a szűkületet, ami az elmúlt időszakban keletkezett. Azt mondták az orvosok, ha ezen túl leszek, minden helyre áll, mert most mellé üt a szívem”

– idézi Körtvélyessy Zsolt szavait a Bors.

Szerencse a bajban, hogy a színésznek nincsenek egyelőre súlyos panaszai, és bár komoly a műtét, pár nap után túl lesz rajta:

„szerencsére különösebb panaszaim nincsenek, viszont annál inkább jellemző a fáradékonyság rám. Állítólag két napot vesz igénybe, egyik nap megcsinálják, azt az éjszakát bent kell töltenem a kórházban, másnap már haza mehetek, ha minden rendben lesz.”

Körtvélyessy Zsoltot így minden bizonnyal a színpadon is láthatják majd a nézők még idén nyáron. A színésznek egyébként korábban volt már egy szintén elég komoly, életmentő műtétje, de remélhetőleg ezzel a most következő operációval már túl lesz a bajokon.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.