Újabb részletek L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válásáról: milliókat bukhatnak

L.L. Junior és  Körtvélyessy Kinga nem egyezkednek.

2022. december 19., 10:54

Szerző:

Mint megírtuk, hivatalosan is elválik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. Most egy közös ismerősök vallott arról, hogy mi is zajlik a zárt ajtók mögött: kiderült, hogy az egykori szerelmesek az anyagi ügyekben nem tudnak dűlőre jutni. Valószínűleg a törökbálinti luxusingatlan lesz az egyik dolog, amiért megküzdhetnek egymással.

„Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így mennek majd a dolgok” 

- mondta a Blikknek egy ismerős, aki hozzátette, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga is a saját elképzelésükhöz ragaszkodnak, ami egyáltalán nem hasonlít a másikéhoz. 

Közben arra is fény derült, hogy a zenészt dr. Mester Csaba jogász, valamint a pletykák szerint dr. Landes Judit válóperes ügyvéd segíti majd. Körtvélyessy Kinga szintén sztárügyvédet fogadott, az ő jogi képviselője dr. Hyross Virág lesz.

(L.L. Junior Instagramja)