Körtvélyessy Zsolt állapota nem javult, kórházban van

Körtvélyessy Zsolt nemrég szívműtéten esett át. 

2023. augusztus 3., 07:01

Szerző:

Még mindig kórházban van Körtvélyessy Zsolt. A népszerű színész a napokban esett át egy szívműtéten, de az állapota nem javult, szóval egyelőre háromféle antibiotikummal kezelik, hogy megszüntessék a gyulladást a szervezetében. 

A műtétre egyébként azért volt szükség, mert Körtvélyessy Zsolt szívritmuszavarral küzdött, aminek következtében már egyre fáradékonyabb volt, és sokat szédült. A beavatkozás sikeres volt, és nem sokkal később haza is engedték a színészt, de a seb begyulladt, és belázasodott, ezért ismét kórházba került. 

Körtvélyessy Zsolt a Blikknek mondta el, hogyan érzi most magát: 

„Az orvosok azt mondják, a műtét jól sikerült, és a szívem most már rendben lesz, de – sajnos – még egy hétig biztosan bent leszek a kórházban, ugyanis elkaptam egy bakteriális fertőzést, és egyelőre nem ment le a gyulladás a szervezetemben. Még a tegnapi nap folyamán is nagyon rosszul voltam, rázott a hideg.Szerencsére ez mára elmúlt, jobban vagyok. Jelenleg háromféle antibiotikummal kezelnek, bízom benne, hogy hamarosan hazamehetek, és otthonról, egészségesen adhatok interjút”

–nyilatkozta a színész a telefonban.

Körtvélyessy Zsolt hozzátette, hogy a szerettei nagyon aggódnak érte. 

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)