Korda György és Balázs Klári is fellépnek a Sziget Fesztiválon

Korda Györgyék hét év után térnek vissza a Szigetre.

2022. június 9., 12:26

Szerző:

Örülhetnek a rajongók, ugyanis végre ismét láthatják Korda Györgyöt és Balázs Klárit a Sziget Fesztivál fellépői között! A pár 2015-ben lépett utoljára színpadra a népszerű fesztiválon, ám az nem derült ki, hogy az elmúlt évek során, miért nem hívták meg őket. 

„Nagyon nehéz szavakba önteni, mekkora megtiszteltetés újból ott lenni Klárikával a Szigeten. Hihetetlen, milyen mennyiségű szeretetet kapunk minden egyes koncertünkön magyartól, külfölditől egyaránt. Nem gondolná senki, de én még a mai napig kicsit megszeppenek, mielőtt felállok a színpadra. Előtte kicsit összerezzenek, de amint eléri a lábam a porondot, mintha egy teljesen más dimenzióba kerülnénk, ahol az emberek imádnak minket”

- mondta az énekes a Borsnak.

Korda György azt is elárulta, hogy bizony a fiatalok körében is nagy sikerük van:

„Sosem hittem volna eleinte, hogy a fiatalok ilyen erőteljesen tombolnak majd a slágereinkre. Ez számunkra egy hatalmas büszkeség. Valószínűleg azért vagyunk ennyire populárisak, mert sok zenekarral, előadóval ellentétben mi a való életben is olyanok vagyunk, mint a színpadon. Hitelesek tudunk maradni, és ez szerintem szimpatikus a hallgatóságunknak”

- mondta.

Még több Korda György

Meglepő felajánlást tett Korda György és Balázs Klári az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Titok a múltból: Korda György a tragikusan fiatalon elhunyt Szécsi Pál haláláról beszélt

Balázs Klári megdöbbentő őszinteséggel mesélt Korda Györgyről és házasságukról

(Kiemelt kép: dfp.hu)