Koós János özvegyéről évek óta nem lehet tudni semmit: már a barátok is aggódnak

Dékány Sarolta a telefonszámát is megváltoztatta.

2022. április 26., 07:24

Szerző:

Koós János három évvel ezelőtti halála óta nem lehet sokat tudni az özvegyéről, Dékány Saroltáról. Az özvegy döntését a barátai is tiszteletben tartották, ám most többen nyilatkoztak a Blikknek azzal kapcsolatban, hogy az énekesnő a telefonszámát is megváltoztatta, így semmilyen formában nem tudnak kapcsolatba lépni vele.

„Már jó ideje nem beszéltünk. Hosszú évekig ugyanaz volt a telefonszáma, de megváltoztatta, gondolom, jó oka volt rá. Csak remélni tudom, hogy Saci jól van, és kívánni, üzenni is ennyit tudok neki. Jó egészséget, boldogságot és szeretetet küldök neki”

- nyilatkozta a Blikknek Medveczky Ilona.

Dékány Sarolta a férje halála után árulni kezdte a közös otthonukat, majd pedig lánya, Koós Réka közelébe költözött. Ennek azonban már majdnem két éve. Sas József özvegye, Komjáti Zsuzsa szintén aggódik egykori jó barátnőjéért, mert úgy hallotta nincs jó állapotban.

„A férjem, Jóska és János nagyon jóban voltak, ahogy mi is Sacival. Úgy tudom, szinte senkivel nem tartja a kapcsolatot, visszavonultan él a lányához közel. Saci is gyászol, akárcsak én. Mindenkire máshogyan hat, ha elveszíti a társát, ő a magányt választotta. Örülnék, ha beszélhetnék vele, de valamiért úgy döntött, magában tartja az érzéseit”

- mondta Sas József özvegye a lapnak.

Poór Péter táncdalénekes hosszú ideje ápolt jó kapcsolatot a házaspárral, így Koós János halála után is próbált segíteni Dékány Saroltán, ám ő sem tudja elérni, mert nincs meg az új telefonszáma neki sem, valamint a közösségi-oldalakon sem találta meg. Hozzátette, hogy reméli boldog Koós János özvegye és őt bármikor felhívhatja, ha úgy érzi.

„Nem akarok erőszakos lenni, de azért jó lenne tudni, hogy van. Úgy tudom, a lánya a közösségi oldalon keresett neki gyógytornászt, ápolót, remélem, talált jó szakembert, mindenesetre aggasztó, hogy milyen állapotban lehet Saci...”

- mondta Poór Péter.

A Blikk szintén megpróbálta elérni Dékány Saroltát, ám korábbi telefonszáma már valóban nem él, majd ezek után felkeresték Koós Rékát, aki annyit árult el, hogy édesanyja jól van, de nem szeretett volna bővebben nyilatkozni vele kapcsolatban. 

Sas József özvegye is nehéz időszakon megy keresztül

Borzasztóan nehéz időszakot él meg Sas József özvegye: Próbálok talpon maradni

Sas József özvegye még rosszabbul van a férje halála óta

Verebes István még mindig mérges az idén elhunyt Sas Józsefre, mert annyit áskálódott ellene

(Kiemelt kép: dfp.hu)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.