Koltai Róbert drámai vallomást tett az egészségéről: komoly műtétre volt szüksége

Koltai Róbert az új párkapcsolatáról is vallott egy friss interjúban.

2023. június 19., 12:24

Szerző:

Koltai Róbert idén decemberben tölti majd be a nyolcvanat, de korábbi egészségügyi problémái után most jó hírekkel szolgált: az állapota drámaian javult, sokkal jobban van most már, nem is tervezi, hogy bármikor felhagyna a munkával.

Tavaly nyáron még aggasztóak voltak a hírek, mert nem lehetett tudni, milyen betegsége lehet Koltai Róbertnek. Azóta az orvosok megtalálták a probléma okát, és agyi söntöt helyeztek be a színésznek egy operáció során. Ez tette lehetővé a gyógyulást.

„Volt jó néhány hónap – hívjuk csak nehéz időszaknak –, amikor Ildinek nehezebb volt. Oda kellett figyelnie rám, és arra, mikor kell orvoshoz menni. Nagyon csodálatosan sikerültek a beavatkozások, Ildi odafigyelése és szeretete pedig rengeteget hozzátett a gyógyulásomhoz. Mára teljesen felgyógyultam, jobban vagyok, mint a betegség előtt”

– idéz a Bors a nyilatkozatot, amit Koltai Róbert a Star magazinnak adott. Ildi, azaz Gaál Ildikó már több, mint hat éve élettársa Koltai Róbertnek, aki hivatalosan sosem vált el gyermeke anyjától, Pogány Judittól.

A színész a következőket is mondta arról, hogy meddig szeretne még dolgozni:

„nem sokáig, csak ameddig élek! Tele vagyunk állatokkal a ház körül, elvagyunk, boldogok vagyunk. A koromhoz képest a lehető legjobb formában vagyok, és már nagyon várom az első forgatási napomat!”

Koltai Róbert egyik következő munkája ugyanis a Ma este gyilkolunk című krimi forgatása lesz, amiben generációja sok más legendás alakjával játszik majd együtt, köztük a feleségével, Pogány Judittal.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)