Kiderült, ki verte meg Megyeri Csillát és az is, hogy a műsorvezetőnő miért nem beszél az esetről

Megyeri Csilla a Campus fesztiválon került összetűzésbe egy férfival, aki ököllel ütni kezdte.

2023. július 26., 08:09

Szerző:

Hétfőn érkezett a sokkoló hír, hogy Megyeri Csilla verekedésbe keveredett a hétvégén egy férfival a debreceni Campus fesztiválon. A tavalyi Nyerő Páros győztese egy helyi hölggyel szólalkozott össze, majd dulakodni kezdtek. Ezt követően a nő párja többször is megütötte Megyeri Csillát. A szemtanúk szerint az influenszer is hibás lehet abban, hogy ilyen messzire elfajultak a dolgok, de vannak, akik szerint Megyeri Csilla csak megvédte magát.

Most a Bors arról ír, hogy ez a bizonyos férfi, aki bántalmazta, ököllel ütötte Megyeri Csillát, a debreceni éjszakai életben ismert férfi. Az illető hírhedt arról, hogy már többször is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással: a spekulációk szerint talán ezért is lehet, hogy senki nem avatkozott közbe, mert a férfi közismerten erőszakos.

Mivel Megyeri Csilla maga is debreceni, könnyen lehet, hogy hírből akár ismerte is ezt a bizonyos férfit. A műsorvezetőnő mindenesetre látleletet vetetett a kórházban, több órát töltött bent az eset után.

A nagy felháborodást kiváltó esettel kapcsolatban az érintett egyelőre nem nyilatkozott semmit.

„Az ügyvédem tanácsára még nem kommentálhatok semmit és fotót sem mutathatok a sérüléseimről. Ez a későbbiekben még változhat”

– többek között ezt nyilatkozta most Megyeri Csilla az üggyel kapcsolatban.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)