Újra együtt van Kárpáti Rebeka és az erdélyi milliárdos szerelme

Újra szent a béke Kárpáti Rebeka és Lénárd András között. 

2024. július 30., 07:15

Szerző:

Úgy tűnik, hogy Kárpáti Rebeka és a Tiltott Csíki sör tulajdonosa újra egymásra találtak. Az elmúlt hónapokban a szakításról szóltak a hírek, de már lehetett sejteni, hogy a pár kibékült, mert a modell júliusban Erdélyből posztolt. A gyémántgyűrű azonban egyelőre nem került vissza az ujjára.

A Blikknek most egy közeli ismerős nyilatkozott: 

„Úgy tűnt, hogy ennek a kapcsolatnak vége, Rebeka nagyon határozott volt a szakítást illetően. Ám András nem adta fel, az elmúlt hónapokban kitartóan udvarolt, próbálva helyrehozni a dolgokat. A kitartása pedig célt ért, néhány hete újrakezdték a kapcsolatukat. Amellett, hogy Rebeka nemrég volt Erdélyben, az elmúlt időszakban többször láttuk egy román rendszámú autóval közlekedni, ami feltehetően Andrásé vagy tőle kapta.”

Az ismerősök állítják, hogy Kárpáti Rebeka és a 17 évvel idősebb párja kapcsolata az elmúlt két évben is tele volt hullámvölgyekkel, így senki sem biztos abban, hogy ez a békülés végleges. Egyelőre úgy tudni, hogy nem jegyespárként kezdték újra, de még a jövő zenéje, hogy kimondják-e egymásnak a boldogító igent. 

(Kiemelt kép: Kárpáti Rebeka Instagramja)