5 film karácsony estére

Ezeket a filmeket adja a tévé karácsony este.

2021. december 25., 08:12

Szerző:

A tegnapihoz hasonlóan természetesen ma is a karácsonyi filmeké lesz a főszerep, így műsorra kerül a Reszkessetek, betörők! 2. része, a vígjátékok kategóriájában a Kelekótya karácsony, a romantikus filmek kedvelőinek pedig a Holiday lesz a legjobb választás. 

Reszkessetek, betörők! 2. Elveszve New Yorkban

TV2, 20:25 

Kevin megint hozza formáját, most éppen New Yorkban kell egyedül túlélnie. Szerencsére talpraesett gyerek, könnyedén átvágja a Plaza Hotel alkalmazottait és már-már kényelemben is érezhetné magát, amikor találkozik két régi ismerősével. Harry és Marv, a két balfék betörő meglógott a dutyiból, és, hogy, hogy nem belebotlanak Kevinbe az utcán. Ha már így alakult, akkor revansot akarnak venni a korábbi szenvedéseikért, de egy okos gyerek elbánik két hülye felnőttel.

Kelekótya karácsony

Duna, 21:15 

Luther és Nora elhatározza, hogy idén nem hagyományosan, otthon ünneplik a karácsonyt, hanem melegebb éghajlatra indulnak. Ezzel a húzással a szomszédokat és az egész környéket magukra haragítják, akik szinte hadjáratot indítanak azért, hogy rájuk erőltessék a hagyományos ünneplést. A bőröndök bepakolva, indulásra kész a házaspár, amikor csörög a telefon, lányuk az, otthon szeretné tölteni a karácsonyt szüleivel, és be szeretné mutatni újdonsült vőlegényét. A szülőknek villámgyorsan kell karácsonyi hangulatba varázsolni a házat, és persze saját magukat is.

A legnagyobb showman

Prime, 23:10 

P. T. Barnum nem egy átlagos ember. Meglátja a lehetőséget, a tehetséget és a szépet az emberekben, és egy egészen döbbenetes ugyanakkor magával ragadó, látványos műsorrá gyúrja össze. Persze vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, szerintük az ennyire különleges figurákat nem kéne mutogatni, de Barnum önbizalmat ad nekik és kivezeti őket a rivaldafénybe. Egy mézes-mázos film a cirkusz létrejöttéről, remek dalok, melyeket a család minden tagja élvezni fog.

Holiday

Moziverzum, 18:20 

A Kate Winslet által alakított Iris Londonban él, újságíróként dolgozik és viszonzatlanul szerelmes egy kollégájába, aki ráadásul bejelenti, hogy eljegyzi egy kolléganőjüket. Amanda Los Angelesben filmproducerként dolgozik, párja megcsalta, ezért szakít a férfival. Iris a karácsonyi ünnepek idejére házcserét kínál az interneten, Amanda pedig jelentkezik is a hirdetésre, így a két nő két hétre otthont cserél. Terveik szerint a vakáció alatt sikerül kiheverni a csalódottságukat, és pasimentes környezetben összeszedik magukat, de az élet mindig tartogat meglepetéseket.

Ízlések és pofonok

Sony Movie Channel, 18:55 

A Catherine Zeta-Jones által megformált Kate egy precíz, profi konyhafőnök, aki nagyon sikeres a munkájában, ugyanakkor nagyon zárkózott, így se családja, se barátai nincsenek. Egy nap hozzá kerül az árván maradt 9 éves unokahúga, akiről kénytelen gondoskodni. Ezzel egyidőben a munkahelyére felvesznek egy új szakácsot, Nicket, akiben konkurenciát lát a nő. Az új élethelyzet teljesen kizökkenti Katet, de úgy tűnik Nick nem csak az ételeket képes megpuhítani.

(Kiemelt kép: Shutterstock)