Kajdi Csaba elkapta a covidot, két dologra figyelmeztet

Az Instagramon tudósított az állapotáról, és arról, be volt-e oltva.

2021. október 27., 09:15

Szerző:

Kajdi Csaba kedd este jelentette be az Instagramon automatikusan eltűnő sztoriban, hogy elkapta a koronavírust – ahogy a sajátos nyelvezetet használó médiaszemélyiség mondja, a covixot. A Visage modellügynökség ügyvezetője azt mondja, az lett neki gyanús, hogy vasárnap magára fújta a parfümjét és nem érzett semmilyen illatot, ezért döntött úgy, hogy elmegy egy tesztre, aminek az eredménye pozitív lett.

A Cyla néven is ismert híresség azt mondja, Pfizer oltást kapott, és hozzáteszi, hogy az oltás működik: nem betegedett meg komolyan, a szag- és ízérzékelés elvesztésén kívül annyi tünete van még, hogy nazális lett a hangja és kicsit álmos. Kajdi Csaba ezen kívül két dologra figyelmeztet még. Egyrészt felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára, másrészt elmeséli, hogy miután pozitív lett a tesztje, értesített mindenkit, akivel az elmúlt időszakban találkozott, hogy menjen el tesztelni magát. Kajdi most elszeparálta magát, párja, Dávid külön lakásban van, de az ő tesztje mindenesetre negatív lett.

A híresség hétfőn utazott volna Párizsba, ezt természetesen le kellett mondania, illetve egyéb eseményeken is csak internetes bejelentkezéssel tud most részt venni.

A járvány negyedik hulláma az országszerte ismert médiaszemélyiségeket is érinti: Hajdú Péterék még a nyáron kapták el a koronavírust, Péterfy Bori és Pumped Gabo pedig az ősszel. Sőt, még Ed Sheeran is covidos jelenleg.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)