A válás ellenére a felesége segít Joshi Bharatnak

Joshi Bharat és Szabó Csilla újra beszélnek egymással.

2023. január 26., 07:28

Szerző:

Korábban már beszámoltunk róla, hogy egymás közelében lakik Joshi Bharat és a volt felesége, Szabó Csilla. A tévés másfél évvel ezelőtt hagyta el a feleségét, de az új kapcsolata hamar zátonyra futott, így most egyedülállóként éli a mindennapjait. A tévéképernyőn jelenleg nem láthatjuk, de legalább a volt feleségével rendeződni látszik a viszonyuk.

Joshi Bharat a randizásba is belevetette magát: 

„A lakásához közel van egy kávézó. Már jól ismerik és kedvelik őt ott a pincérek. Sokszor betéved és mostanában van, hogy nem egyedül. Korabeli hölgyekkel beszélget, randizgat. Keresi azt, akivel a csalódások után boldog lehet”

- árulta el a Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő barát, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Közben a barát azt is elárulta, hogy a műsorvezető Szabó Csillával is tartja a kapcsolatot, sőt a volt feleség gyakran főz rá. A tévés volt felesége a lányuknak szokott indiai ételeket készíteni, de ilyenkor mindig küld Joshi Bharatnak is, akivel telefonon tartják a kapcsolatot. 

Érdekesség, hogy Szabó Csilla hamarosan a tévéképernyőn tűnik fel, ugyanis egy gasztronómiai műsort kapott. Joshi Bharat állítólag nagyon örül a felesége sikereinek.

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)