Joshi Bharat drámai vallomást tett – először beszél a szakításáról

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix a tavasszal szakított, a műsorvezető most beszél erről először ilyen nyíltan, bár továbbra is fenntartásokkal.

2022. szeptember 22., 10:29

Szerző:

Hatalmas szenzációt keltett, hogy miután Mészáros Lőrinc és neje elváltak, az üzletember Várkonyi Andreával, Kelemen Beatrix pedig Joshi Bharattal jött össze. Az előbbi pár egy évvel ezelőtt összeházasodott, és azóta nincs róluk friss hír, Joshi Bharaték azonban a tavasszal szakítottak.

A műsorvezető-sorselemző először cáfolta a hírt és azt mondta, nem kíván a magánéletéről beszélni, most azonban mégis adott egy interjút a Best magazinnak, amiben szóba kerül a szakítás. A teljes interjút itt, a 24.hu oldalán podcast formájában is meg lehet hallgatni.

Joshi Bharat most egy panelház nyolcadik emeletén lakik, és azt mondja, még gyászolja kapcsolata végét. A 67 éves médiaszemélyiség a következőképpen fogalmaz:

„a válásom, majd a szakításom után sokan kerestek, hogy adjak interjút. Nem adtam, mert sem akkor, sem most nem jött még el ennek az ideje. Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem hetven-nyolcvan évben gondolkodik, az nem kapkod, hogy most valami nem sikerült, jaj, mi lesz velem. Én ráérek, mert tudom, van holnap, van tíz, húsz, negyven, száz évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell.”

Joshi Bharat említi, hogy rengeteget gyászolt az utóbbi időben, mert többen is meghaltak rokonai-szerettei közül, de természetesen párkapcsolatának a végét is meggyászolta:

„hindu hitünk szerint ha valakit szeretsz, akkor elengeded. Sokféle veszteség létezik, mindegyiket meg kell gyászolni, de a gyász nem azt jelenti, hogy elkezdem sajnálni magam. A gyász konstruktív folyamat, ez az az időszak, amikor a dolgok a helyükre kerülhetnek.”

Joshi Bharat azt mondja, hiába él több évtizede Magyarországon, kitörölhetetlen belőle hazája, India hitrendszere. Jelenlegi életéről többek között a következőket mondja:

„visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik. [...] Én ráérek, mert tudom, van holnap, van 10, 20, 40, 100 évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell.”

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)