Joshi Bharat elárulta, hol szeretné befejezni a földi pályafutását

Joshi Bharat őszintén vallott arról, hogy 67 évesen a nulláról kezdte újra.

2022. szeptember 7., 12:04

Szerző:

Mint megírtuk, Joshi Bharat teljesen új életet kezdett. A népszerű tévés és a felesége elváltak, majd új kedvesével, Kelemen Beatrixszal is úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A 67 éves műsorvezető most a lányával él együtt Budapesten. Most őszintén beszélt arról, hogy mik a tervei a jövőre nézve. 

Joshi Bharat a  a Hot! magazinnak vallott őszintén arról, hogy milyen érzés most újrakezdenie mindent: 

„Persze, 67 évesen elölről kezdeni egészen új helyzet, Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet”

- mesélte a tévés, aki hozzátette, hogy úgy érzi még hátra van egy aktív szakasz az életéből és most jön élete utolsó felvonása.

Joshi Bharat azt is elárulta, ha eljön az idő Magyarországon szeretne meghalni, de előtte egyszer még biztos hazalátogat a szülőföldjére, Indiába - írja a Blikk.

„Még van egy utam a szülőföldemre, Indiába. Nyolc éve, édesanyám halálakor jártam ott utoljára, hiszen ő várt rám a halálos ágyán. Meglátott, megfogta a kezem, majd annyit mondott: megjöttél, jól van. Akkor én most alszom. És elaludt. A temetését már csak távolról szemléltem. Bár tizenhárom évesen édesapám máglyáját én gyújtottam meg, nála már nem mertem vállalni a szertartáson, úgy éreztem, nagyon eltávolodtam a gyökereimtől, attól a világtól, amit huszonhárom éves koromban magam mögött hagytam.”

A tévés jövő januárban szeretne hazamenni, ugyanis akkor lesz az unokatestvére unokájának az esküvője. Hozzátette, hogy lehet akkor fog utoljára Indiában járni és mindenképpen Magyarországon szeretné befejezni a földi pályafutását. A halála után pedig azt szeretné, hogy hamvasszák el a porhüvelyét és majd egy fagyos téli hajnalon szórják szét egy forgalmas budapesti járdán.

„Ha emiatt csak egyetlen ember nem csúszik el a jégen és töri össze magát, már megérte”

- nyilatkozta Joshi Bharat.

Még több Joshi Bharat

Joshi Bharat előkerült: elmondta, hogy van most, a szakítás után

Joshi Bharat válását előre megjósolták, most őszintén vallott a tévés