Joshi Bharat a magánéletéről vallott: újra társra vágyik

Joshi Bharat a szentélyét is megmutatta.

2022. október 26., 11:13

Szerző:

Joshi Bharatról készült riport szerepelt a Mokka című műsorban szerda reggel. Az összeállítás áttekinti a bábszínész-műsorvezető életének utóbbi éveit, említve a válását, hogy abbahagyta a tévézést, és azt is, hogy jelenleg jobbára visszavonultan agglegényéletet él egy panellakásban.

Joshi Bharat közben hosszabb ideig Mészáros Beatrixszel volt kapcsolatban, amint erre sokan nyilván egyébként is emlékeznek. A riport futólag ezt a szakítást is említi, de anélkül, hogy megnevezné, ki volt a másik fél.

A riport azonban nemcsak Joshi Bharat eddigi életével-pályájával, hanem a jelenével is foglalkozik. Így fogalmaz az elmúlt időszakról:

„kell egy kis idő, hogy rájöjjek, mit is kaptam, ez miért történt és ez mi mindent újított meg bennem”

Joshi Bharat hozzáteszi, hogy mindenért hálás, ami történt vele. Azzal kapcsolatban, hogy most merre tovább, a következőket mondja:

„új életet kell építeni. Mint ember, mint szakember, mint férfi. Tevékenynek maradni, értelmes, értékes dolgot csinálni, ami tőlem telik. És mellette legyen egy társa az embernek.”

A fentiek és még sok egyéb az alábbi videós összeállításban hangzanak el.

A médiaszemélyiség egyébként éppen ma ünnepelte a hindu újévet, amelynek alkalmából posztolt az Instagramra egy képet otthoni szentélyéről. Hozzáteszi, hogy a hindu kalendárium szerint ma kezdődött a 2079-es év, úgyhogy boldog hindu éj évet kívánunk mindenkinek, BHÚÉK!

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)