Johnny Depp kontra Amber Heard ügy: minden, amit tudni kell az ítélethirdetésről

Még mindig nem került pont az ügy végére. 

2022. június 1., 10:45

Szerző:

Habár világszerte mindenki, aki végig követte az elmúlt másfél hónapban Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard ügyét, arra számított, hogy május 31-én ítélet születik. Az esküdteknél azonban egy nagyon fontos kérdés merült fel, mielőtt döntést hoznának, mert azt akarták tudni, hogy megkell-e határozniuk, miszerint a világhírű színésznő a teljes 2018-as közleményében, vagy csak a főcímben tett-e rágalmazó állításokat.

Végül egy kis jogi vita következett a két fél jogi csapatai között, de annyiban maradtak, hogy a döntéshozóknak a főcímet kell figyelembe venniük, valamint azt az utasítást kapták, hogy a cikk többi részét, a fontos részleteket leszámítva hagyják ki a döntéshozatalkor. A rajongók azonban rendkívül csalódtak és most jövő szerdáig biztosan nem is fog pont kerülni az ügy végére - írja az NDTV.

Közben meglepő módon Amber Heard volt párja, a csúcsgazdag Elon Musk a Twitter-oldalán szólalt meg az üggyel kapcsolatban:

„Remélem, mindketten továbblépnek. Én csak a legjobbakat kívánom nekik, a maguk módján mindketten hihetetlen tehetségek”

- írta a bejegyzésében az üzletember.

Botrány, botrány, botrány

Johnny Depp volt feleségéről állítja egy tanú, hogy ököllel verte a színészt

Johnny Depp exe bevallotta, hogy a közös ágyukba székelt

Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

(Kiemelt kép: AFP)