Járai Máté és Rácz Jenő viszálya folytatódik A Konyhafőnök VIP-ban: Nem cél a konfliktusmentes együttműködés

Fördős Zé abban reménykedik, hátha Járai Máté és Rácz Jenő kibékül. A szerkesztők nyilván ennek ellenkezőjében reménykednek.

2022. november 7., 15:33

Szerző:

Tegnap vége lett a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek, úgyhogy ma újraindul A Konyhafőnök VIP, azaz mától már nem egy dzsungelben alázza a celebeket az RTL, hanem egy konyhává alakított stúdióban. Az új évad egyik nagy érdekességeként harangozza be a csatorna, hogy az egyik zsűritag továbbra is Rácz Jenő, az egyik versenyző viszont most Járai Máté lesz, kettejük között pedig régóta nagy a viszály.

Ezt domborítja ki az alábbi előzetes is, amiben Járai Máté elmeséli részletesen a konfliktus részletes történetét, amire Fördős Zé azt mondja, hogy mennyire örülne, ha a két híresség végre kibékülne, amire a 44 éves színész ennyit mond:

„hát még az is lehet”.

Ennél több érdekes témát említ Járai Máte az alábbi videóban – Kadarkai Endre készített vele interjút. Szóba kerül a színész szüleinek alkoholizmusa, az, amikor Járai Máté kiállt Eszenyi Enikő mellett (a színésznő reakciója ez volt: „te nem vagy normális”), illetve az is, hogy a jobboldali értékekkel rendszeresen szembemenő színész hogyan tud kormánypárti kollégáival együtt dolgozni. De természetesen itt is elhangzik Rácz Jenő neve, Járai Máté itt annyit mond a főzős műsorban való szereplésről, hogy az adásban

„nem cél a konfliktusmentes együttműködés”.

Hamarosan meglátjuk, hogy ez mit jelentett a gyakorlatban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)