Jakupcsek Gabriella négy év után távozik az ATV-től

Ősztől nem folytatják a műsorait.

2022. május 27., 07:05

Szerző:

Távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella! A népszerű műsorvezető négy évet töltött a csatornánál, ám most közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy ősztől nem folytatják a műsorait. Az ATV vezérigazgatója is megszólalt a tévés távozásával kapcsolatban.

„Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott”

- nyilatkozta Németh S. Szilárd a Blikknek.

A csatorna vezérigazgatója hozzátette, hogy Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán. A műsor rendkívül komoly szakmai elismertségnek örvend: 2020-ban és 2021-ben is a legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjára.

A lap megkérdezte az üggyel kapcsolatban Jakupcsek Gabriellát is, aki megerősítette, hogy mostantól szabadúszó lesz, de nincs kétségbe esve, ugyanis ilyen típusú műsorokra mindig szükség lesz, ahol az emberek elmondhatják a történetüket. 

„Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam”

- mondta Jakupcsek Gabriella.

Még több Jakupcsek Gabriella

Máté Gábor elárulta, mit érez azzal kapcsolatban, hogy megcsalta Jakupcsek Gabriellát

Jakupcsek Gabriellának most a ruhája miatt szóltak be, helyrerakta a kellemetlenkedőt

Jakupcsek Gabriella milliókat nyert – íme, mire költi

(Kiemelt kép: dfp.hu)