Hoppá: Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata máris szintet lépett

Bár Kulcsár Edina és új párja nem szeretnének semmit sem elkapkodni, kapcsolatuk máris újabb fordulóponthoz érkezett.

2022. február 20., 08:30

Szerző:

Kulcsár Edina január elején jelentette be, hogy elválik gyermekei édesapjától, és az ismert rapper, G.w.M. oldalán folytatja a továbbiakban, aki nem csak az új szerelme, hanem a zenei producere is egyben. Bár az ex-szépségkirálynő kapott hideget-meleget, úgy tűnik, kitart döntése mellett és ahogy ő fogalmaz, boldogabb, mint valaha. Olyannyira, hogy már a közös jövőt is tervezgetik, együtt szeretnének élni, mint egy nagy család, mivel neki is és G.w.M-nek is vannak már gyerekei. Bár még az ismerkedés fázisban vannak, figyelnek arra, hogy ők ne sérüljenek.

„Nem tudunk és nem is akarunk eltekinteni attól, hogy mindkettőnk életében van két-két gyermek. Az együtt töltött időt teljes egészében hozzájuk alakítjuk, ők a legfontosabbak. Mivel én vagyok többet a gyermekeimmel, igyekszünk minden szabad pillanatot kihasználni, hogy beszéljünk”

– nyilatkozta a Borsnak Kulcsár Edina, aki azt is hozzátette, hogy szigorú napirendet követnek.

„Heti szinten osztottuk fel a napokat. Egy-két hétre tudjuk előre a programokat, és mindenki igyekszik ehhez a beosztáshoz alkalmazkodni. Amikor a gyerekek az apukájukkal vannak, én azokon a napokon megyek csak Márkhoz. Van egy nap ami a Mamáké, így ez az egy olyan nap van, amivel fixen lehet számolni. Sokszor előfordult már, hogy hétvégén el tudtam kísérni Márkot a fellépéseire. Ennek ő is, és én is örülünk ilyenkor, hiszen a hosszú utakat is ki tudjuk használni, hogy együtt legyünk és nagyokat beszélgessünk.”

Az interjúból az is kiderült, hogy nem csak G.w.M találkozott már Ninával és Medox-szal, hanem a gyerekek is egymással.

„Úgy szerettük volna, ha heti egyszer össze tudunk futni olyan helyen, ahol többen vannak, ahol más gyerekekkel is találkoznak. Igyekszünk óvatosan kezelni ezt a helyzetet. Az első találkozás jól sikerült, közvetlen volt, habár itt sem volt teljes a létszám. A tapasztaltak alapján azt gondoljuk, könnyen fog menni ez is, de nyilván nem szeretnénk nagyon siettetni”

– árulta el az influenszer anyuka, aki azt is hozzátette, nagyon figyelnek arra, hogy a gyerekei kapcsolata ne sérüljön Csutival.

„Fontos, hogy a gyerekek hogyan fognak összebarátkozni, ha majd idővel azt látjuk, hogy jóban vannak és akár még hiányolják is egymást, akkor feljebb tudunk lépni egy szintet. Nagyon szeretnénk, hogy a gyermekeink mindkét oldalról szeressék a szüleiket, így mindig kihangsúlyozzuk nekik – ki ki melyik oldalt –, hogy anya és apa csak egy van és nagyon kell őket szeretni. A gyerekek ebben nem sérülhetnek. Remélem, mindenkinek az a célja, hogy egy kiegyensúlyozott gyerekkort teremtsünk nekik.”

Még több részlet:

Kulcsár Edina az előző megrázó szakítása után is énekelt egy dalt az exének

És az megvan, hogy Kulcsár Edina eredetileg milyen pályára készült a szépségszakma előtt?

Kulcsár Edina és G.w.M. exe ismerik egymást korábbról

(Kiemelt kép: Kulcsár Edina Instagram-oldala)