Heti horoszkóp, 2021. december 20-26.: az Ikreknek ez lesz az év legjobb hete, a Bak végre élvezheti megérdemelt jutalmát

Íme, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2021. december 20., 00:00

Szerző:

Kifejezetten meghitt, nyugalmas, békés napok várnak karácsony előtt a csillagjegyekre. Mutatjuk a heti horoszkópot!

Kos (03.21 - 04.19)

Nem kevés dolgot hagyott az utolsó hétre, így akad bőven elintéznivalója. Szerencsére annyi energiája van, hogy egy-két nap alatt behozza magát, még akkor is, ha nincs szabadságon.

Bika (04.20 - 05.20)

Úgy érezheti, hogy minden problémát önnek kell megoldania, a család minden gondja az ön nyakába zúdul, és ettől frusztrált és ideges. De valójában ezt csak ön veszi a nyakába, senki nem kérte minderre. Engedjen el mindent, és pihenjen!

Ikrek (05.21 - 06.21)

A következő napok baráti és családi körben telnek majd, rengeteget nevet, beszélget, szórakozik. Önnek pontosan erről szólnak az ünnepek, ez az, amit várt egész évben. Élvezze ki minden percét!

Rák (06.22 - 07.22)

Ha eddig nem került karácsonyi hangulatba, hétfőn ez megváltozik! Az elmúlt hetek gondjai és viszályai rányomták a bélyegét a kedvére, de sikerül ezeken felülemelkednie, néhányat rendeznie is.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Holtpontra kerülhet hét elején, az egész év fáradtsága jön ki önön, de szerencsére a családja és a barátai mindent megtesznek, hogy kizökkentsék. Hamar át is lendül a holtponton, csak hagyja, hogy felvidítsák!

Szűz (08.23 - 09.22)

Valószínűleg már mindent alaposan megtervezett, pontosan tudja, mikor és mit fog csinálni a következő egy hétben. Épp ezért némi feszültséggel töltheti el, ha valami hiba csúszik a gépezetbe. Kivéve, ha úgy tekint rá, hogy ez is a terv része...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ki mondta, hogy önnek kell egyedül mindent elintéznie? Kérjen segítséget, delegálja a feladatokat, különben nem végez időben, és egy rakás felesleges stresszt is a nyakába vesz.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Már ne harcoljon, ne szálljon vitába senkivel! Fáradt, kimerült és elgyötört, nem forog úgy az agya és a nyelve sem, így csakis balul sülhet el minden konfliktusos helyzet.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hatalmas elvárásokkal indul neki az ünnepeknek, amik miatt minden egyes évben csalódnia kell. Mi lenne, ha idén kipróbálná, hogy csak simán élvezi, ami történik, és nem akar mindenáron tökéltes karácsonyt?

Bak (12.22 - 01.19)

Az elmúlt hetekben gőzerővel azon dolgozott, hogy befejezzen minden munkát, letudjon minden futó projektet. Most pedig végre kiélvezheti a várva várt pihenését, mert tényleg megküzdött érte és megérdemli!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Teljes káosz uralkodik a fejében a karácsonnyal és az év végével kapcsolatban. A hétfőt szánja arra, hogy ide-oda kapkodás helyett letisztázza magában a programot, az ajándékokat, a menüt, a teendőket. Sokkal nyugodtabb lesz, ha átlát mindent!

Halak (02.19 - 03.20)

Karácsony előtt úgy érzi, tennie kell valamit, ami nem saját magáért vagy a közvetlen környezetéért van. Jobbá szeretné varázsolni mások ünnepét is. Vállaljon önkéntes munkát, adakozzon, már kevés önzetlenségtől is boldogabb lesz.

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

3 csillagjegy, akire hatalmas meglepetés vár a héten

(Kiemelt kép: Shutterstock)