3 csillagjegy, akire varázslatos hét vár

Nekik igazán mesés lesz az ünnepi készülődés!

2021. december 20., 16:20

Szerző:

A heti horoszkóp szerint mindenki felejthetetlen karácsonyra számíthat, ám ennek a három csillagjegynek különösen emlékezetes lesz a következő néhány nap!

Szűz

Ez a hét a szerelemről fog szólni a Szüzek számára! Szenvedélyes, romantikus és érzelmekkel teli napok várnak önre. Ha kapcsolatban van, valószínűleg teljesen új alapokra helyezik a viszonyukat, és olyan mély érzések támadnak önökben, mint korábban soha. Egyedülállóként viszont nagy esélye van megismerkedni valakivel, akivel már első pillanattól kezdve komoly érzelmeket táplálnak egymás iránt.

Nyilas

Valószínűleg az utolsó pillanatig dolgozik ünnepek előtt, azonban nem bánja, mert óriási sikereket ér el a munkájában a héten. Nem csak a kollégáinak és a főnökének, de magának is bizonyítja rátermettségét és tehetségét. A rengeteg plusz munkát, időt és energiát ráadásul extra pénzzel is jutalmazzák, amire eddig nem is számított.

Halak

Kifejezetten nyugodt, meghitt és idilli napok várnak önre, annak ellenére, hogy nagyon nem erre számított az elmúlt hetek eseményei alapján. A héten viszont rendeződik ön körül minden, egyik pillanatról a másikra kiegyenesednek a dolgok. De nem csak a magánélete vesz 180 fokos fordulatot, a karrierje is nagyot ugorhat előre az utolsó pillanatban.

Olvassa el heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

(Kiemelt kép: Shutterstock)