Herczeg Zoltán így bukott le: a párja innen tudta meg, hogy a divattervező többször is megcsalta

Herczeg Zoltán maga mesélte el a börtönben töltött hónapok egyik legkeményebb jelenetét.

2023. november 15., 08:16

Szerző:

Herczeg Zoltán bő egy éve került börtönbe, mert a rendőrség azt sejtette, hogy kábítószerrel kereskedik és találtak is nála valamennyi marihuánát. A kereskedést eddig nem sikerült bizonyítani, az 51 éves divattervező 6 hónap után haza is tért a fogva tartásból, és most kiadta a könyvét a bent töltött időről.

Ebből kiderül, hogy többször is megcsalta a párját, és most azt szintén elmesélte, hogy a párja, Mariann hogyan szerzett tudomást a viszonyairól és hogy hogyan reagált. Amíg Herczeg Zoltán a börtönben ült, a párja megtalálta az üzenetváltásait más nőkkel: előfordult, hogy a divattervezőnek egyszerre több nővel is volt viszonya az élettársa háta mögött. Erre Mariann dühében a férfi tárgyain állt bosszút.

„Amikor megtudtam, hogy az összes ruhámat szétvágta, a világ minden tájáról gyűjtött, egzotikus bőrökből készített csizmáimat neonzöld festékkel öntötte le, azt hittem, megőrülök. Hiszen unikális darabok váltak szemétté, olyan különlegességek, amelyeknek már a készítője sem él”

– keresi Herczeg Zoltán hiába az „egyedi” szót.

„Azt hittem, addigra már elengedtem a tárgyi javakhoz való ragaszkodást, de rá kellett jönnöm, hogy egészen más beszélni valamiről, mint az, amikor tényleg elveszíted a legértékesebb holmijaidat. Konkrétan hisztériás rohamot kaptam: a beszélőben volt egy csavarokkal rögzített pad, és jobb híján bebújtam az alá, hogy én innentől kezdve nem szólok egy szót sem a páromhoz. Mariann szintén ki akart menni a szobából, ám a látogatás egyórás volt, és senki nem volt hajlandó kinyitni az ajtót húsz perc után, mivel a börtönben ez nem kívánságműsor. Ezért nagyjából tíz-tizenöt percet a pad alatt kuporogtam, mire sikerült megnyugodni”

– tette hozzá a sztorihoz Herczeg Zoltán a könyvének bemutatóján, amiről a Blikk tudósított. A divattervező és párja azóta megbocsátottak egymásnak, és Herczeg Zoltán azt mondja, immár a szerelmét teszi az első helyre, nem saját magát.

(Kiemelt kép: Herczeg Zoltán Instagramja)