Herczeg Zoltán: Továbbra se vagyok büszke erre, de...

Herczeg Zoltán azt mondja, arra nem büszke, hogy börtönbe került, de van, amire mégis az.

2023. május 28., 06:39

Szerző:

Herczeg Zoltán divattervező hat hónapot töltött előzetes fogva tartásban, miután marihuánát találtak nála – ennek alapján a hatóságok most kábítószer-kereskedelemmel vádolják.

A politikai kérdésekben is gyakran megnyilvánuló sztárdesigner nemrég térhetett haza házi őrizetbe a börtönből, és innen már több interjút is adott, többek között egyet a Story magazinnak. Ezt a riportot posztolta most a hétvégén az Instagramra a következő felirattal:

„továbbra se vagyok büszke erre a STORY-ra, sőt! De arra lehetek, hogy általa megmutathatom, hogyan lehet a mínuszból pluszt csinálni minden körülmények között. Még akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. Mert szerencsére még többeknek meg tetszik.”

Herczeg Zoltán béke-szeretet-szabadság aláírást tesz a posztba angolul. A mínuszból plusz alatt többek között azt értheti, hogy a börtönben is dolgozott, így új kollekcióval állhat elő, és talán utalás ez arra is, hogy a nagy nyilvánosságot kapott eset felhívja a figyelmet a kábítószer-fogyasztás körüli problémákra és ellentmondásokra.

A fenti posztban kiemelt cikkben arról is szó van, hogy az 50 éves divattervező mellett több barátja is kiállt, amíg Herczeg Zoltán a börtönben volt: köztük Lukács Miki és Czutor Zoltán.

Herczeg Zoltán az alábbi, a héten korábban megjelentetett posztjában arról ír, hogy hetente egyszer, hétfő délelőttönként két órára hagyhatja el jelenleg a lakását.

(Kiemelt kép: Herczeg Zoltán Instagramja)