Herczeg Zoltán drogügyében fordulat állt be: szerelme ezért számít arra, hogy a hónap végén kiengedik a börtönből

Herczeg Zoltán drogkereskedelem vádjával került be csaknem fél évvel ezelőtt, barátnője ezalatt nem látogathatta.

2023. április 5., 07:23

Szerző:

Herczeg Zoltán október végén került börtönbe kábítószer birtoklása és kereskedelme vádjával, amelyek közül az utóbbit tagadja. Lassan fél éve bent van, és szülein kívül senki nem látogathatta eddig, még a szerelme, Mariann sem.

A Blikk azt írja, hogy a bíróságnál érdeklődtek, hogy miért ilyen szigorú látogatási tilalom vonatkozik Herczeg Zoltánra, és a bíróság nem sokkal később feloldotta a tilalmat, így Mariann annyi hónap után először végre bemehetett az 50 éves divattervezőhöz az intézménybe.

„Nem kaptam magyarázatot arra, hogy eddig miért nem engedték a kapcsolattartást, de arra sem, hogy most hirtelen miért gondolták meg magukat”

– nyilatkozta Mariann a lapnak, hogy bár örül, nem tudja mire vélni a kedvező fordulatot.

Az első látogatást mindenesetre többek között a következő szavakkal írja le, ilyen volt, amikor csaknem fél év után először láthatták egymást viszont:

„láttam rajta, hogy próbál erős maradni, de közben tudom, hogy nem olyan erős, mint amilyennek mutatja magát. Amikor elbúcsúztunk egymástól, mindketten sírtunk, és odasimultunk egymáshoz a plexi két oldalán.”

A kedvező fordulat miatt mindenesetre Mariann bizakodó:

„az ügyvédek azt mondták, kilencven százalék az esély arra, hogy Zolit április végén kiengedik.”

Herczeg Zoltán szerelme pedig azt mondja, bár az ügyvédek 90% esélyt adnak benne, ő maga 100%-ig, teljesen biztos abban, hogy szerelmét hamarosan szabadlábra bocsátják – ami már csak azért sem elképzelhetetlen, mert ez történt többek között Fekete Dáviddal is, akivel szemben jóval súlyosabb vádakat hozott fel az ügyészség.

(Kiemelt kép: dfp.hu)