Herczeg Zoltán ezt üzente a börtönből

Herczeg Zoltánt meglátogatták az ismerősei, és elmondták, mit üzen a divattervező.

2022. október 27., 07:45

Szerző:

Herczeg Zoltán a napokban előzetes letartóztatásba került, miután a múlt héten egy rajtaütés során marihuánát és kokaint találtak nála a rendőrök. Az 50 éves divattervező sajtóinformációk szerint azt elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, azt azonban nem, hogy kereskedett is volna vele, márpedig ezzel is vádolják.

Több híresség is kommentálta az esetet, a Blikk című lap pedig most megszólaltatta Herczeg Zoltán egy barátját azután, hogy az ismerősök bent voltak meglátogatni a divattervezőt a börtönben, ahol előzetes letartóztatását tölti. Mint kiderült, ők vittek be neki tiszta ruhát – Herczeg Zoltánnak napokig ugyanabban a ruhában kellett lennie, amiben letartóztatták.

A híresség üzent is a börtönből, elsősorban a párjának. A forrás szerint a következőket:

„annyit üzent, hogy nyugodjon meg, mert »voltam kollégista, ismerős a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság«. Amennyire azonban tudom, mélyen le van sújtva, és mivel nagy az igazságérzete, folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele.”

A miértekkel kapcsolatban ugyanez a forrás úgy gondolja, hogy Herczeg Zoltán egy olyan emberben bízhatott meg, akiben nem kellett volna:

„úgy tudom, az az illető vallott Zoli ellen, aki szintén érintett volt Herczeg drogügyében.”

A fenti fotó 2020-ban készült, amikor Herczeg Zoltán részt vett egy kormányellenes tüntetésen a koronavírus miatti lezárások idején.

(Kiemelt kép: Vörös Szilárd – dfp.hu)