Herczeg Zoltán drogügyében fontos hír érkezett

Herczeg Zoltán tavaly október óta van előzetes letartóztatásban drog birtoklásának és azzal való kereskedésnek a vádjával.

2023. február 18., 10:21

Szerző:

Immár négy hónapja van előzetes letartóztatásban Herczeg Zoltán, nem csoda, hogy szerelme már el van keseredve. Az 50 éves divattervezőnél az ősszel körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaint találtak a hatóságok, és Herczeg Zoltán el is ismeri, hogy használt kábítószert, de azzal is vádolják, hogy kereskedett az anyagokkal, amit ő azonban tagad.

A Magyar Nemzet írja, hogy további két hónapra indítványozta a Fővárosi Főügyészség Herczeg Zoltán letartóztatását. Amennyiben a nyomozási bíró helyt a kérelemnek, ez azt jelenti, hogy a divattervező április 23-ig a börtönben marad, azaz a karácsony után a húsvétot is bent kell majd töltenie. Amennyiben a bíró nem ad helyt a kérelemnek – igaz, az előzmények alapján ez a kevésbé valószínűnek tűnő eshetőség – akkor Herczeg Zoltán február 23-án, azaz jövő csütörtökön szabadul és szabadlábon védekezhet tovább, amint azt teszi például a vád szerint csalással és sikkasztással 320 milliós kárt okozó Fekete Dávid.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián - dfp.hu)