Videó - Haumann Péter utolsó interjúja: Fáradt lettem, na

Februárban szólalt meg utoljára a kamerák előtt.

2022. május 31., 07:14

Szerző:

Mint megírtuk, május 28-án elhunyt Haumann Péter. A legendás színész az elmúlt években visszavonult a nyilvánosságtól, ám idén februárban az RTL Klub Fókusz című műsorában adott egy utolsó interjút. Kiderült, hogy a színművész a balatoni Paloznakon töltötte a legtöbb idejét a halála előtt. 

„Nem hiányzik-e a közönség? De, hiányzik. Én nyikorgok már, a gondolkodásom is már ellustult. Talán azért, mert lemondtam róla? Én magam sem tudom. Mindenki mondja a környezetemben, hogy tessék ébren tartani magad. Fáradt lettem, na”

- nyilatkozta a Fókusznak néhány hónappal ezelőtt Haumann Péter, amit a Blikk szúrt ki. 

Az elhunyt színész elárulta, hogy a szellemi éberségét az utóbbi években versekkel tartotta karban. Habár orvosnak készült, végül egy tanára felfedezte a tehetségét, így került a színészi pályára, ám az első évben csupán elégséges volt az átlaga, mint színésznövendék. 

A teljes interjút itt tekintheti meg:

Itt a 168.hu oldalán beszámoltunk róla: Jordán Tamás is megszólalt Haumann Péter halálával kapcsolatban. 

„Tudtam, hogy beteg, de hogy ennyire súlyos, és hogy ennyire közel van számára a vég, azt nem. Tapintatos volt, nem akart a saját gondjával terhelni senkit, talán ezért is titkolta, hogy milyen az állapota. Sajog a szívem, hogy elment közülünk, nem voltam erre felkészülve.”

Még több hír hazánk egyik legnagyobb színészének halálával kapcsolatban

Meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész

Haumann Péter ezt mondta az egyik utolsó interjújában

(Kiemelt kép: dfp.hu)