Hatalmas a botrány: Damu Rolandot még mindig nem temették el

Már egy hónap eltelt Damu Roland halála óta!

2022. január 29., 10:23

Szerző:

Damu Roland 2021. december 27-én hunyt el, 47 éves korában. A színész koronavírus-fertőzéssel került kórházba, majd állapota olyan súlyossá vált, hogy először lélegeztető gépre került, majd mélyaltatásban, műtüdővel igyekeztek megmenteni az életét az orvosok. Halála óta már több mint egy hónap eltelt, azonban még mindig nem helyezték végső nyugalomra.

A színész unokatestvére azt állítja, erre azért nem került még sor, mert a Fiumei úti temető művészparcellájában szerették volna eltemetni Damu Rolandot, ám ez nem lehetséges, mivel az betelt és különleges engedély szükséges hozzá, ezt pedig egyelőre nem kapták meg. 

A legfrissebb hírek szerint azonban a család másik fele és a barátok erről hallani sem akarnak, mivel szerintük ízléstelen lenne, ha Damu Rolandot ugyanoda temetnék, ahol Andy Vajna hamvainak egy része is nyugszik. 

„A család és a barátok nem tartották volna ízlésesnek, ha Andy Vajna közelében helyeznék végső nyugalomra Rolandot, ebben nagyon sokan egyetértettünk. Ezért is esett a választás egy másik fővárosi temető művészparcellájára, ahol már minden készen állt. Éva néniék azonban úgy döntöttek, átveszik az irányítást, bár felettébb furcsa, hogy azóta sincs konkrét időpont a búcsúztatóra”

– nyilatkozta Szilágyi Zsolt a Blikknek, a színész jó barátja, akivel Damu Roland édesapja is egyetért.

„Felháborító, hogy miért nem intézték még el a temetést! Roli barátja, Zsolt már mindent elrendezett, már egy hete túllennénk az egészen. Szép szertartás után, olyan gyönyörű sírkő alatt nyugodhatna a fiam, amilyet megérdemelt volna. Ha Éváék intézik a temetést, talán el sem megyek, mert méltatlan, hogy éppen a fiam búcsúztatóján legyen konfliktus, az azonban vérlázító, hogy végső búcsút sem tudok venni Rolandtól. Ha rajtam múlna, már rég eltemettem volna a fiamat”

– mondta a lapnak Damu Rudolf összetörve.

A Blikk úgy tudja, Damu Roland hamvai az egyik temetkezési vállalatnál várják, hogy végső nyugalomra helyezzék, ám hogy ez mikor történik meg, egyelőre bizonytalan.

Furcsa titkok, amik Damu Roland halála után derültek ki:

Damu Roland milliomossá vált nem sokkal a halála előtt, de a pénz már el is tűnt

Damu Roland titkolta, de élete utolsó hónapjaiban kapcsolatban volt

(Kiemelt kép: )