Gáspár Győző 70 millió forintos autóval lepte meg Gáspár Beát a születésnapján

Gáspár Győző meglepte a feleségét. 

2024. július 31., 11:09

Szerző:

50 éves lett Gáspár Bea. A mulatóssztár, Gáspár Győző pedig pontosan tudta, hogyan okozzan örömet a születésnapos feleségének: 70 millió forintos autót kapott, valamint egy világsztárt, aki privát koncertet adott a partiján. Kiderültek a legizgalmasabb részletek.

A bulit a Városliget Caféban rendezték meg vasárnap este, ahol több mint ötven vendég köszöntötte Bea asszonyt. A 90-es évek egyik legismertebb együttese, a No Mercy még ma is aktív énekesét, Marty Cintront pedig szintén meghívták az ünneplésre, hogy koncertet adjon.

„Hatalmas meglepetés volt, erre senki nem számított. Nem hittünk a szemünknek, ezt még Győzőből se néztük ki. Bea szóhoz sem jutott a meglepetéstől, hiszen ő az egyik kedvenc előadója. A koncert leírhatatlan volt, mindenki hangosan énekelt és táncolt a parketten, tetőfokára hágott a hangulat. Úgy tudom, a sztárvendég egyenesen Miamiból jött egy magángéppel”

– nyilatkozta a buli egyik vendége a Blikknek

A lap úgy tudja, hogy a világhírű zenész az ötcsillagos Four Seasons Hotelben szállt meg Budapesten, ahol egy éjszaka közel 300 ezer forintba kerül. Az énekesnek Gáspár Győző az utazás költségei mellett további 18200 dollárt, vagyis több mint 6 és fél millió forintot fizetett a privát koncertért. Győzike is megerősítette a hírt, hogy Marty Cintron fellépett a bulin.

A Blikknek azonban Gáspár Győzőék szomszédja állítja, hogy egy vadonatúj, fehér, több mint 70 millió forintot érő Bentley Continental GT látható a Gáspár családnál, és állítólag ez volt Bea asszony másik születésnapi ajándéka.

(Kiemelt kép: Youtube - Palikék világa by Manna)