Egy megdöbbentő módját választotta Győzike a kampányolásnak, ki is verte vele a biztosítékot

Hadházy Ákos szerint Gáspár Győző, azaz Győzike a legocsmányabb politikai pedofil tempóban biztatja a gyerekeket, hogy szüleiket rávegyék a helyi polgármester újraválasztására.

2024. június 3., 11:45

Szerző:

Úgy tűnik keményen beleállt Győzike a kampány véghajrájába, kár hogy egy elítélendő módot választott erre. Amint arról ugyanis Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszámolt, Gáspár Győző nemrég egy gyereknapi rendezvényen lépett fel a Heves vármegyei Kál községben, ahol a műsor közben a helyi polgármester mellett kampányolt. Bejegyzésében a zuglói politikus megosztott egy felvételt is, amelyen Gáspár Győző azt ígérte, hogy ha a gyerekek szülei újraválasztják a jelenlegi független polgármestert, akkor elhozza nekik a faluba Marics Petit.

És azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit (...) Egy házban lakunk a Marics Petivel, és mondtam neki, hogy jövök Kálra. Mondtam neki, hogyha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora! Ki az, aki szereti Marics Petit? Na, akkor nem kell mást tenni, hogy a polgármester urat újra be kell jelölni

– mondja a videóban Gáspár Győző, aki azt is elmesélte a közönségének, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatása óta nagyon jó kapcsolatot ápol a ValMar énekesével, ráadásul Salgótarjánban még egy házban is laknak.

Hadházy Ákos szerint Gáspár Győző „a legocsmányabb politikai pedofil tempóban biztatja a gyerekeket”, hogy szüleiket rávegyék a helyi polgármester újraválasztására.

A dolog azon kívül, hogy visszataszító, amúgy törvénytelennek is tűnik több szempontból is

– tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Győzike akciója nem nyerte el Marics Peti tetszését

Ez miafaszom xddddd nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi szedd már össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? 

– kommentelte Marics Peti Hadházy Ákos bejegyzése alá. Az énekes emellett felszólította Győzikét, hogy ne mondjon olyan hülyeségeket, hogy együtt laknak, meg hogy hová viszi el, mert az emberek elhiszik.

Ahogyan az köztudott, Gáspár Győző, azaz Győzike először 2022. március 15-én tűnt fel a Békemeneten, ahol az első sorban vonult Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, ezután belépett a Fideszbe. A celeb később olyan kijelentéseket tett, hogy képes lenne háborúba menni Orbán Viktor miniszterelnökért, vagy hogy az életét és vérét is adná érte.

2023-ban pedig már arról posztolt, hogy átvette a Fidesz-tagkártyát, később a párt kongresszusán is ott volt.

A celeb idén töltötte az 50. születésnapját, amelynek alkalmából még Novák Katalin lemondott köztársasági elnök is felköszöntötte. Győzike azóta is aktívan részt vesz politikai eseményeken, áprilisban például az Európai Parlamentből, Brüsszelből jelentkezett be közösségi oldalán (ami nem éppen nyerte el az emberek tetszését, aminek sokan hangot is adtak a komment szekcióban, amit Győzike a kommentek letiltásával honorált).

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.