Friss fotó: íme, így nézett ki Várkonyi Andrea nem sokkal az esküvője előtt!

Mészáros Lőrinc újdonsült felesége röviddel a lakodalom előtt készült képet publikált.

2021. október 20., 12:02

Szerző:

Egész nyáron egyetlen fotót sem publikált önmagáról az Instagramon Várkonyi Andrea, de az elmúlt egy hónapban gyakrabban örvendezteti meg követőit. Szeptember közepén a lánybúcsújáról tett közzé egy képet, majd Mészáros Lőrinccel közös esküvőjükről is megosztott egy rövid fotósorozatot. A legutóbb pedig azt jelentette be, hogy írt egy könyvet azzal a címmel, hogy

„És ezt lehet? Jogod van jól lenni”

– amint azt a 168 is megírta, a kötet már most bombasikernek ígérkezik az előrendelések száma alapján. A könyvben Várkonyi Andrea pszichológusként szeretne minden nőt meggyőzni arról, hogy nekik is szabad önmagukat előre sorolni, nekik is szabad jól érezni önmagukat. Múlt heti cikkünk megjelenésekor a könyv máris a hatodik helyen szerepelt az előrendelési sikerlistán, és azóta még feljebb kúszott, adja hírül Várkonyi Andrea a legfrissebb posztjában.

Még meg sem jelent a könyv, de alig néhány nap alatt már a 3. lett a Bookline előjegyzési sikerlistáján. Köszönöm!

– írja Várkonyi Andrea az alábbi képhez, amelyhez hozzáteszi, hogy a fotó szeptember elején készült, azaz nem sokkal az esküvője előtt. A menyasszonyt éppen a könyve borítójához fotózták egy parkban vagy arborétumban. Íme a fotó.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)