Friderikusz Sándor olyan műfajban próbálja ki magát, amiben eddig még nem

Friderikusz Sándornak a tévé és az internet már megvolt. Új műfajt nézett ki magának.

2022. június 1., 07:44

Szerző:

Friderikusz Sándor legendás tévés karrierje után tavaly kezdett el podcastokkal is foglalkozni, és most megint kipróbál egy új műfajt: a színházat. Azért színészkedni nem fog, de a YouTube-ról is ismert műsorának csinálják meg az élő verzióját, élő közönség előtt.

Mindez a SzínházTV nevű oldal bejelentéséből derül ki, ahol már lehet is regisztrálni az első élő Friderikusz-előadásra. A jegyek 5900 Ft-ba kerülnek majd, és az oldal a következőképpen írja le, hogy mire számítsanak majd a nézők:

„vadonatúj kezdeményezésként tervbe vettük, hogy – együttműködve a YouTube-, Facebook- és Instagram-felüleleteken többszázezer ember által követett Friderikusz Podcasttal – még az idén, várhatóan szeptemberben megkezdjük a Friderikusz Podcast speciális színházi előadásainak közvetítését. A Friderikusz Podcast színházi változata természetesen sok tekintetben különbözni fog attól, amit kéthetente látni és hallani lehet az internetes felületeken.
A speciális színházi változatban természetesen továbbra is láthatnak interjúkat különleges sorsú emberekkel, de a színházi változatban beleshetnek az interjúkészítés kulisszái mögé is, továbbá Friderikusz Sándor a műsorkészítéssel kapcsolatos dilemmáit is megosztja majd a jelenlévő közönséggel, adott esetben színpadi vendégeivel kötetlen formában beszélnek ki aktuális közéleti és kulturális témákat, olykor élőben hivatásos kritikusokat is szóra bír podcast műsorával kapcsolatban, mindemellett találkozhatnak a Podcast egyes korábbi népszerű vendégeivel is, őket a színházban jelenlévő közönség kérdezheti is, esetenként pedig egy-egy korábbi podcast-vendég vitákat gerjesztett élettörténetéből jellemző részleteket színészek is előadnak majd rögtönzött formában - mindezekre pedig élő zene és némi humor kíséretében számíthatnak.”

A Friderikusz Podcast legutóbbi vendége Geszti Péter volt, az interjút alább meg lehet nézni-hallgatni.

Színházi hírek

Járai Máté megdöbbentő posztot publikált Eszenyi Enikőről: Szabad-e...?

Orbán Viktort alakítja a színházban a Jóban-rosszban színésze

Kiderült: ő az a művész, aki megkapta Babicsek Bernát szerepét

(Kiemelt kép: Gazdag Éva – dfp.hu)