A rákból kigyógyult Fresh Andi elárulta vállalnak-e valaha gyermeket a férjével

Elmesélte, hogyan győzte le a mellrákot.

2022. május 25., 09:57

Szerző:

Villányi Andi azaz Fresh Andi kemény időszakon van túl, ugyanis nemrégiben mellrákkal küzdött és kemoterápiára járt. Az énekesnő elárulta, hogy a diagnózis utáni első két hét rendkívül megviselte, de végül felülkerekedett a megpróbáltatásokon. Most őszintén vallott arról, min ment keresztül.

„Sokszor előfordult, hogy éjszakánként nem tudtam aludni, mert csak sírtam. Körülbelül két hétig hagytam, hogy ez az egész magával ragadjon, majd eldöntöttem, hogy elég! Nem vagyok hajlandó a fal felé fordulni és magamat sajnálni! Elhatároztam, hogy a betegségem csak egy átmeneti állapot lesz az életemben. Megpróbáltam úgy folytatni a mindennapjaimat, mintha mi sem történt volna. Motoroztam, mentem mindenfelé, azzal a különbséggel, hogy néha attól féltem, észreveszik a parókámat. Sosem tudtam kimondani, hogy rákos vagyok” 

– nyilatkozta Fresh Andi a Hot magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy amikor a kemoterápiás kezelésénél megkérte, hogy vágja le a haját, akkor végig sírt, ám ennek ellenére szerencsének tartja magát, mert a mellét nem kellett eltávolítani, valamint jól reagált a kezelésre, ezért a csomója teljesen eltűnt. A sztár arra is rájött, hogy a betegsége előtt nem igazán élte meg a pillanatokat, úgy gondolja sokkal jobban kell értékelni mindent. A gyerekvállalással kapcsolatban is megszólalt:

„Nem bánom, hogy így alakult. Spontán életet élünk, amibe egy baba nem férne bele. Ha valaki azt mondja erre, hogy önzőség, hát legyen. Amikor biológiailag a legalkalmasabb voltam rá, nem volt egy olyan társam, akivel szóba jöhetett volna, most pedig már nem szeretnék éjjelente felkelni és pelenkázni. Arról nem is beszélve, hogy 40 felett, éppen csak csak túl a kemoterápián, nem is ajánlott” 

– mondta az énekesnő.

Fresh Andi betegsége

Fresh Andi nagyon izgult: paróka nélkül ment el a Szerencsekerékbe

Fresh Andi bátor címlapfotóval vallotta be, legyőzte a mellrákot

Fresh Andi megmutatta a menyasszonyi ruháját, betegsége nem árnyékolta be a lakodalmat

(Kiemelt kép: Fresh Andi Instagramja)